Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προγνωστικά Στοιχήματος : Άρσεναλ μεν, αλλά…

Λίγα, αλλά καλά ματς σήμερα στο κουπόνι στοιχήματος, με Άρσεναλ, Ρεάλ και Αταλάντα να δείχνουν πως έχουν τον πρώτο λόγο για νίκες σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία αντίστοιχα. Είναι όντως έτσι όμως; Υπάρχουν και… παγίδες στα παιχνίδια τους, πάμε να δούμε:
818. Αταλάντα-Έμπολι: Μετά τη νίκη της Μίλαν επί της Λάτσιο, η Αταλάντα βλέπει μια εκ των ανταγωνιστριών της για την 4η θέση να μένει πίσω, ενώ η «γειτόνισσα» συνεχίζει να είναι 4η. Έτσι, οι Μπεργκαμάσκι οφείλουν να συνεχίσουν με νίκη για να «πιάσουν» και πάλι τους «ροσονέρι», σε μια μάχη που δείχνει αμφίρροπη μέχρι το φινάλε. Οι παίκτες του Γκασπερίνι παραμένουν αήττητοι από τέλη Φεβρουαρίου, έχουν ξαναβρεί τη φόρμα τους και γενικότερα παίζουν καλή μπάλα.
Ο σημερινός τους αντίπαλος ψάχνει βαθμούς απεγνωσμένα, καθώς βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και κάθε ματς που παίζει μέχρι το τέλος έχει θεωρηθεί σαν… τελικός. Θα πάει στην έδρα της Αταλάντα να παίξει το παιχνίδι της, δεν αποκλείεται να σκοράρει κιόλας, όμως οι γηπεδούχοι είναι αρκετά ανώτεροι σε όλους τους τομείς. Ο άσος μπορεί να συνδυαστεί με το over 2.5, στο 1.83 της Winmasters.

820. Γουότφορντ-Άρσεναλ: Η ήττα στο Λίβερπουλ από την Έβερτον μπορεί να άφησε πίσω την Άρσεναλ στη μάχη για τις θέσεις 3-4 στο πρωτάθλημα, όμως οι «κανονιέρηδες» αντάμειψαν τον κόσμο τους μεσοβδόμαδα στο 2-0 επί της Νάπολι, που βάζει γερές βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι, η ομάδα του Έμερι παραμένει μέσα και στους δυο φετινούς της στόχους.
Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς στο «Σαν Πάολο», οι Λονδρέζοι παίζουν το πρώτο από τα έξι τελευταία ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, στο γειτονικό Γουότφορντ. Ένα πολύ δύσκολο και… πονηρό ματς, καθώς οι γηπεδούχοι είναι ή του ύψους ή του βάθους. Κόντρα στους «μεγάλους» γενικά ανεβάζουν την απόδοσή τους, πάντως. Περιμένουμε ένα καλό ποιοτικά ματς, με το g-g και το over 2.5 να έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης. Η απόδοση στο 1.80 από τη Betshop.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το