Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προγνωστικά: Με «κομμένη» την ανάσα το Λίβερπουλ-Τσέλσι

«Φουντώνει» για τα καλά η μάχη της κορυφής στην Πρέμιερ Λιγκ και η Λίβερπουλ δίνει το τελευταίο της ντέρμπι, πέντε αγωνιστικές πριν την… καρό σημαία. Οι «κόκκινοι» παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ένα ματς παραπάνω από τη Σίτι, η οποία είναι στο -2, αλλά έχει να παίξει ένα ματς έξτρα με τη «συμπολίτισσα» Γιουνάιτεντ. Όπως καταλαβαίνουμε, λοιπόν, το τρίποντο μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά για την ομάδα του Κλοπ.
Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο bet-on-arme.com, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η stoiximan.
Είναι εύκολο όμως; Η Τσέλσι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο μήνα, με συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχοντας φυσικά τον Εντέν Αζάρ σε μια φόρμα κάτι παραπάνω από… δαιμονιώδη. Επίσης, μην ξεχνάμε πως οι «μπλε» έχουν άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον στην προσπάθειά τους για την 4άδα.
Ετοιμαζόμαστε με λίγα λόγια για ένα ματς που θα έχει τεράστιο πάθος, με τη Τσέλσι να είναι η μοναδική ομάδα φέτος που έχει νικήσει μέσα στο «Άνφιλντ» στο Λιγκ Καπ. Σέντρα στην Κυριακή στις 18:30.

 

Κανένα ροτέισον στη Λίβερπουλ

Από το 2016 σε όλες τις διοργανώσεις έχει να νικήσει την Τσέλσι η Λίβερπουλ και η πιο σημαντική ώρα για να «σπάσει» αυτή η παράδοση είναι τώρα για τους «κόκκινους», καθώς αυτό θα σημαίνει πως θα παραμείνουν ενεργοί στην διεκδίκηση του τίτλου.
Μεσοβδόμαδα, οι παίκτες του Κλοπ έκαναν μια μεστή εμφάνιση νικώντας εύκολα 2-0 την Πόρτο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν οι «ρεντς» επιβληθούν της Τσέλσι, θα περιμένουν κάποιο στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι, είτε κόντρα στη Γιουνάιτεντ, είτε κόντρα στην Τότεναμ, για να περάσουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή.
Στα αγωνιστικά, Μάτιπ και Ρόμπερτσον θα είναι ξεκούραστοι για την Τσέλσι, ενώ ο Κεϊτά δεν αποκλείεται να καταφέρει να… φάει τη θέση του Φαμπίνιο, μιας και ήταν εξαιρετικός κόντρα στους Πορτογάλους. Κατά τ’ άλλα, ο Γερμανός τεχνικός δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει άλλες αλλαγές, καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε της σεζόν και η ομάδα του είναι εντός και των δυο μεγάλων στόχων.
Πιθανή 11άδα Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Χέντερσον, Φαμπίνιο (Κεϊτά), Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο.

 

Το σκέφτεται ο Σάρι στην Τσέλσι

Με το διπλό στην Πράγα και τα ημιτελικά του Γιουρόπα να πλησιάζουν, οι «μπλε» ετοιμάζονται για το πολύ δύσκολο ραντεβού στο «Άνφιλντ», εκεί όπου πιθανή απώλεια βαθμών θα τους αφήσει πίσω στο κυνήγι της 4άδας, μιας και παρότι 3οιαυτή τη στιγμή, έχουν ένα ματς περισσότερο από Άρσεναλ, Τότεναμ και Γιουνάιτεντ.
Ο Μάουρο Σάρι ξεκούρασε αρκετούς παίκτες του στο μεσοβδόμαδα Ευρωπαϊκό ραντεβού και έχει τα «αστέρια» του φρέσκα για το ραντεβού του Λιμανιού. Ο Ιταλός έχει στο μυαλό του ένα 4-3-3, όμως δεν αποκλείεται να ξεκινήσει με 3-4-3, δίνοντας βάθος στην άμυνα, λόγω της επιθετικής ικανότητας της Λίβερπουλ.
Ο Λόφτους-Τσικ δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει μια θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ στην τριάδα της επίθεσης δίπλα στους Αζάρ και Ιγκουαΐν, ο νεαρός Χόντσον-Οντόι έχει την ικανότητα να αφήσει στον πάγκο τον Γουίλιαν, μιας και είναι πολύ ορεξάτος στα τελευταία ματς. Αξίζει να αναφερθεί πως η Τσέλσι έχει να ηττηθεί στο «Άνφιλντ» 7 χρόνια (!), όταν είχε χάσει 4-1 τον Μάιο του 2012.
Πιθανή 11άδα Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίς, Έμερσον, Καντέ, Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ (Μπάρκλεϊ), Χόντσον-Οντόι (Γουίλιαν), Αζάρ, Ιγκουαΐν.

 

Τα δυο βαρόμετρα

Σε ένα τόσο μεγάλο ματς, πολλοί είναι οι παράγοντες που μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα, όπως και το ποια ομάδα θα έχει το πάνω χέρι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και για τους αυτούς «μονομάχους» υπάρχουν δυο παίκτες που στη μέρα τους έχουν την ικανότητα να «κουβαλήσουν». Φυσικά, μιλάμε για τον Μοχάμεντ Σαλάχ για τη Λίβερπουλ και τον Εντέν Αζάρ για την Τσέλσι.
Ο Αιγύπτιος μπορεί να μην είναι ο απίθανος περσινός Σαλάχ που έφτασε σχεδόν μόνος του τη Λίβερπουλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (και ο τραυματισμός του εκεί ουσιαστικά της έκοψε τις ελπίδες για Κούπα), όμως και φέτος έχει ήδη 18 τέρματα και 7 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ έχει «ματώσει» άλλες 3 φορές τα δίχτυα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 26χρονος Αφρικανός πραγματικά τα δίνει όλα σε κάθε ματς με τρομερές κούρσες και θέληση για το καλύτερο, ενώ πολλές φορές γυρίζει και βοηθάει και στην άμυνα. Το αριστερό του πόδι μπορεί να κάνει… θαύματα, ενώ ίσως χρειαστούν 2 και 3 παίκτες της Τσέλσι να τον μαρκάρουν.
Από την άλλη, ο Αζάρ, στην τελευταία πιθανώς σεζόν του με τη Τσέλσι (η Ρεάλ τον έχει «στριμώξει» από πέρσι), θέλει να δείξει πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που φόρεσαν τη «μπλε» φανέλα. Ο Βέλγος σταρ και τι δεν κάνει φέτος. Με 16 γκολ και 12 ασίστ στο πρωτάθλημα είναι μια… Τσέλσι μόνος του. Στα τελευταία παιχνίδια σκοράρει ασταμάτητα, ενώ τα γκολ που πετυχαίνει είναι για να χαζεύεις. Ο Σάρι του έχει δώσει ελευθερία κινήσεων και κόντρα στο αργό σχετικά κέντρο της Λίβερπουλ αν βρει χώρο θα είναι ασταμάτητος. Ο Φαν Ντάικ και η παρέα του στην άμυνα θα έχουν πολλή δουλειά…
 

Ξέρει τον δρόμο η Τσέλσι


Όπως είπαμε και στην αρχή του άρθρου μας, η Τσέλσι είναι η μοναδική ομάδα φέτος που έχει καταφέρει να φύγει νικήτρια από το γήπεδο της Λίβερπουλ στο Λίγκ Καπ και μάλιστα με ανατροπή στο τέλος, 1-2. Άλλο ματς όμως εκείνο, άλλο αυτό. Οι «κόκκινοι» έχουν ήδη πάρει το μάθημά τους και θα εμφανιστούν σαφώς καλύτεροι. Όμως η Τσέλσι έχει τον τρόπο να βρει και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Κλοπ. Θεωρούμε πως το ματς ξεκινάει από 1-1 και το να σκοράρουν αμφότερες θα είναι το βασικό μας ποντάρισμα στο 1.83.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το