Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ώρα Τσάμπιονς Λιγκ για την Άϊντραχτ (3άδα)

Με μεγάλο ταμείο την Πέμπτη πανηγυρίσαμε και πλέον η στήλη μου συνεχίζει ακάθεκτη από τα 13 ταμεία του Μαρτίου, με 2 στα 3 εντός Απριλίου και πάντα φυσικά με στόχο να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Σήμερα το κουπόνι έχει επιλογές, ωστόσο θέλει προσοχή, γιατί οι ευκαιρίες είναι μετρημένες. Μία εξ΄αυτών βρίσκεται στο Σάλκε-Άιντραχτ.

447. Σάλκε- Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Σάλκε θέλει να αφήσει πίσω την φετινή σεζόν, που είναι μία από τις πιο “μαύρες” στην ιστορία της. Κινδύνεψε με υποβιβασμό, αλλά το “2” στο Αννόβερο την σώζει. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε εντός από την Βέρντερ για το Κύπελλο Γερμανίας και απογοήτευσε και πάλι.
Άλλη ψυχολογία και αέρας πνέουν στο στρατόπεδο της Άιντραχτ, με συνεχόμενες νίκες και καλό ποδόσφαιρο, ενώ η ομάδα βρίσκεται προ των μαχών με την Μπενφίκα για τους “8” του Γιουρόπα Λιγκ. Στην Μπουντεσλίγκα διατηρεί την 4η θέση που δίνει εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ και απέχει 2 πόντους από την Γκλάντμπαχ. 
Δεν θα πάω προς τα δεξιά και στο “2”, γιατί μπορεί η Σάλκε να μην πείθει, αλλά κάνει φάσεις και οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν εύκολο έργο. Έχει λογική όμως το Over 2,5, που υποτιμάται από τους μπουκ. Στο 1.85 η απόδοση προκαλεί.

531. Γιουβέντους- Μίλαν

Η Γιουβέντους έχει “καθαρίσει” με τον τίτλο εδώ και μήνες και παίζει “χαλαρά” στο Καμπιονάτο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα μείνει αμέτοχη σε ένα ντέρμπι με αντίπαλο την Μίλαν.
Οι “μπιανκονέρι” πέρασαν εύκολα από την Σαρδηνία (2-0 την Κάλιαρι) και πλέον έχουν το μυαλό τους και στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των “8” με τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ (10/4). Η Μίλαν δεν πατάει καλά και μετά τις ήττες με Ίντερ και Σαμπντόρια, ήρθε και το εντός έδρας “Χ” με την Ουντινέζε. Βέβαια η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ κρίνεται από αυτήν, αλλά οι γκέλες μαζεύτηκαν και ο κλοιός σφίγγει.
Κάνουν αμφότερες πολλές φάσεις και αναμένεται παιχνίδι με καλό ρυθμό, Θεωρώ ότι θα βρει δίχτυα και η Μίλαν, οπότε πάμε στο καλοπληρωμένο G/G και Over 2,5Το 2.70 είναι αξιόλογο και το συνιστώ, αφού μπορεί κάλλιστα να επαληθευτεί.

556. Νιμ- Καέν

Η Νιμ έχει ξεμείνει από στόχους και παίζει ελεύθερα, προερχόμενη από 4 σερί οβερ και γκολ-γκολ. Η Καέν θέτει ως στόχο το μπαράζ υποβιβασμού και θέλει να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό, όντας στο +1 από αυτόν.
Η ψυχολογία της άλλαξε, παίρνοντας “2” στην έδρα της Μονακό, ενώ οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με ανατροπή στο “σπίτι” της Σεντ Ετιέν, που “καιγόταν” για την Ευρώπη. Δεν θα με εκπλήσσει το να δω ένα νέο όβερ, αφού η Νιμ είναι άναρχη ομάδα με καλή επίθεση και η Καέν έχει θέματα στα μετόπισθεν, ενώ ίσως βρει φάσεις στην εστία των γηπεδούχων. Over 2,5 λοιπόν στο 2.02.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το