Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λίβερπουλ – Τότεναμ | Προγνωστικά Στοιχήματος | 31/03/19



Πρώτος εναντίον τρίτου στην Αγγλία και όποια και αν είναι τα ονόματα των ομάδων που αναμετρώνται, το παιχνίδι αποτελεί ντέρμπι. Πόσο μάλλον όταν και οι δυο δεν έχουν ούτε στο ελάχιστο εξασφαλίσει τις θέσεις τους, οκτώ (για άλλους επτά) «στροφές» πριν τη φινάλε. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ στο «Άνφιλντ» το απόγευμα της Κυριακής (18:30) και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση του αγώνα, μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το στοίχημα live, καθώς και χρήσιμα άρθρα που θα σας οδηγήσουν κοντά στο ταμείο.

Οι «κόκκινοι» που με ένα παιχνίδι περισσότερο ήταν στην κορυφή πριν την έναρξη αυτής της αγωνιστικής, δίνουν ίσως το πιο δύσκολο από τα επτά ματς που τους μένουν στην Πρέμιερ Λιγκ και οφείλουν να κερδίσουν ώστε να συνεχίσουν επί ίσοις όροις την… κοκορομαχία με τη Σίτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η Τότεναμ από εκεί που έδειχνε πως μπορεί να ανταγωνιστεί και τις δυο για την κορυφή στα μέσα της σεζόν, πλέον πρέπει να πάρει τα ματς για να μην κινδυνεύσει να χάσει ακόμα και την 4άδα, καθώς Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι είναι σε απόσταση ενός, τριών και τεσσάρων βαθμών αντίστοιχα!

Ένα μεγάλο ματς προβλέπεται στο μεγάλο Λιμάνι της Αγγλίας, με τους «μνηστήρες» των πρώτων τεσσάρων θέσεων να… καιροφυλαχτούν για στραβοπάτημα ενός εκ των δυο (ή και των δυο με μια ισοπαλία).



Ξέρει το δρόμο η Λίβερπουλ
Ή που θα την κρατήσουν στο μηδέν ή που τους… λιώσει! Η φετινή Λίβερπουλ διαθέτει μια τρομερή ικανότητα στους ανοιχτούς χώρους και αν την αφήσεις δε θα κρατηθεί. Οι «κόκκινοι» μπορεί να έχουν τρεις «λευκές» ισοπαλίες στα τελευταία τους ματς με Γιουνάιτεντ, Έβερτον και Μπάγερν, έχουν όμως δώσει στον κόσμο «άρτον και θεάματα» με Άρσεναλ, Πάλας, Γουότφορντ και (πάλι) Μπάγερν.

Ο Κλοπ ξέρει πως η Τότεναμ είναι ένα από τα πιο υψηλά εμπόδια προς το φινάλε της σεζόν στο πρωτάθλημα και οποιαδήποτε απώλεια ίσως στοιχίσει τον τίτλο, μιας και η Σίτι αυτή την περίοδο δεν… αστειεύεται. Ο Γερμανός τεχνικός περιμένει και τη βοήθεια του κόσμου, όπως φυσικά γίνεται σε κάθε εντός έδρας ντέρμπι.

Στα αγωνιστικά, εκτός από τους γνωστούς Γκόμεζ και Τσάμπερλεϊν, αμφίβολοι δίνονται οι Σακίρι, Κεϊτά και Αλεξάντερ-Άρνολντ, με τον τελευταίο να τρέχει να προλάβει το παιχνίδι. Αν δεν τα καταφέρει, θα τον καλύψει στο δεξί άκρο της άμυνας ο «πασπαρτού» Μίλνερ.

Πιθανή 11άδα Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (Μίλνερ), Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο



Στο μυαλό του Ποκετίνο
Σίγουρα δεν είναι από τις καλύτερες περιόδους μέσα στη σεζόν για την Τότεναμ, ακόμα και έτσι όμως, οι Λονδρέζοι βρίσκονται στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ(παίζουν με τη Μάντσεστερ Σίτι), ενώ είναι έτοιμοι να εγκαινιάσουν και το καινούριο τους «στολίδι» γήπεδο, το οποίο τους στοίχισε μια περιουσία (γι’ αυτό και δεν έκαναν μεταγραφές).

Πλέον, τα «σπιρούνια» με ορατό τον κίνδυνο να χάσουν τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ αν δεν τερματίσουν στην πρώτη 4άδα του πίνακα, οφείλουν να βρουν τον καλό τους εαυτό μέχρι τέλους, έχοντας «μνηστήρες» Άρσεναλ (-1), Γιουνάιτεντ (-3) και Τσέλσι (-4).

Ο Ποκετίνο, έχοντας τους Ντάιερ, Γουίνκς και Οριέ εκτός λόγω τραυματισμού, έχει στο μυαλό του δυο πιθανά συστήματα για το «Άνφιλντ»: το ένα 4-1-3-2 με τον Γουανιάμα καθαρό «κόφτη» και ενισχυμένο κέντρο με Σισοκό, Άλι και Έρικσεν ή το 5-3-2, με τον Σάντσες να ξεκινά στα στόπερ στη θέση του Γάλλου και τους Τρίπιερ-Ρόουζ να παίζουν τις πλευρές.

Προφανώς και ο Αργεντινός κόουτς είναι πιθανό να αλλάξει τακτική και κατά τη διάρκεια του αγώνα, αναλόγως πως θα πάει το παιχνίδι. Το δεδομένο είναι πως Σον και Κέιν θα «κουβαλήσουν» το βάρος της επίθεσης.

Πιθανή 11άδα Τότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ, Αντερβάιρελντ, Βερτόγκεν, Ρόουζ, Γουανιάμα Σισοκό (Σάντσες), Ντέλε Άλι, Έρικσεν, Σον, Κέιν



Tips & facts
* Σαφές προβάδισμα έχει στα μεταξύ τους παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ (αφού μετονομάστηκε το 1992) η Λίβερπουλ, καθώς σε 53 ματς οι «κόκκινοι» έχουν 24 νίκες, 15 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ η Τότεναμ έχει 14 νίκες.

* Και πάλι η Λίβερπουλ έχει ένα μεγάλο προβάδισμα στα συνολικές αναμετρήσεις των δυο ομάδων στην ιστορία τους σε 171 αναμετρήσεις. Η ομάδα του Κλοπ μετράει 81 νίκες, σε αντίθεση με τις 42 των «σπιρουνιών».

* Μόλις ένα από τα τελευταία 13 ματς στο «Άνφιλντ» έχει κερδίσει η Τότεναμ και αυτό ήταν το 2011 με 2-0. Πέρσι, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο ίδιο γήπεδο, ενώ στο Λονδίνο η Τότεναμ είχε διαλύσει την αντίπαλό της με 4-1.

* Αήττητη είναι φέτος στο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ εντός έδρας, ενώ η μοναδική ήττα σε αυτό το γήπεδο έχει έρθει στο Λιγκ Καπ από την Τσελσι, με ανατροπή 2-1 στο φινάλε.

* Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο Σενεγαλέζος Σάντιο Μανέ για τους «κόκκινους», καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει επτά τέρματα! Αρκετά καλή επιλογή αν θέλουμε να ψάξουμε πιθανό σκόρερ…

* Με την βασιλική… χάρη θα αγωνιστεί στο «Άνφιλντ» ο Χάρι Κέιν. Ο φορ της Τότεναμ έλαβε μέσα στην εβδομάδα τον τίτλο του Member of the British Empire από τον Πρίγκηπα Ουίλιαμ, για την προσφορά του στο Βρετανικό ποδόσφαιρο.

* Θέλοντας να βάλει τέλος για τις φήμες που τον ήθελαν ως νέο τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμα και μετά την επίσημη πρόσληψη του Σόλσκιερ στη θέση αυτή, ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο ανέφερε: «Δε μιλάω ποτέ για φήμες, συγχαρητήρια στον κόουτς για την πρόσληψη, μιας και είναι επίσημο. Φήμες θα υπάρχουν πολλές, όπως γίνεται κάθε σεζόν, είναι κάτι φυσιολογικό».



Δεν θα είναι εύκολο, αλλά…
Παρά την κακή εικόνα της Τότεναμ πριν τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας με τις Εθνικές ομάδες, δεν είναι καθόλου εύκολο για κάποιον να επιβληθεί των «σπιρουριών», ειδικά όταν μπαίνουν σαν αουτσάιντερ στο παιχνίδι. Η ποιότητα όμως της Λίβερπουλ αυτή τη χρονιά της δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα για το τρίποντο, μιας και ο… καημός όλων παραμένει το πρωτάθλημα. Επιλογή μας ο άσος σε συνδυασμό με το over 1.5 γκολ, που πληρώνει 1.83 στον Stoiximan.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το