Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στοίχημα Κουπόνι Σαββάτου: Με Ρανιέρι η Φούλαμ


Μετά από αρκετές ημέρες, επιστρέφουμε και πάλι σε φουλ ρυθμούς στο Σαββατοκύριακό μας, με τη δράση να εντείνεται στα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Από τα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι κορυφής στην Ισπανία, ενώ πολλά ενδιαφέροντα ραντεβού έχουμε και στη Πρέμιερ Λιγκ. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας τετράδα που θα παίξουμε στο σύστημα 3-4:

1180. Εϊμπάρ-Ρεάλ: Αρκετά δύσκολη η αποστολή της «αναγεννημένης» Ρεάλ Μαδρίτης στη Βασκονία, κόντρα στην πάντα σκληροτράχηλη εντός έδρας Εϊμπάρ. Οι πρωτευουσιάνοι παίζουν πολύ καλύτερα μετά την αλλαγή προπονητή, βγάζοντας αρκετές από τις δυνατότητές τους στο χορτάρι.
Μάλιστα, είναι μόλις στο -4 από την κορυφή, έχοντας και πάλι ελπίδες για τον τίτλο. Οι γηπεδούχοι θα αποτελέσουν ένα πολύ καλό τεστ για τους «μερέγχες», θα τους δυσκολέψουν, ενώ είναι πιθανό να σκοράρουν. Θα παίξουμε τη νίκη της «βασίλισσας» σε συνδυασμό με το όβερ 2.5, στο 1.97 της Betshop.

1164. Φούλαμ-Σαουθάμπτον: Μια νέα αρχή θα επιχειρήσει να κάνει η Φούλαμ στο πρωτάθλημα, καθώς ο Γιοκάνοβιτς παρά τα θετικά σχόλια που απέσπασε πέρσι μετά και την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, φέτος εκκίνησε κάκιστα με αποτέλεσμα η διοίκηση να τον αποδεσμεύσει από τον πάγκο. Οι Λονδρέζοι παρά το ακριβό τους ρόστερ είναι στην τελευταία θέση του πίνακα, έχοντας πολλές συνεχόμενες ήττες.
Αντικαταστάτης του ο επιτυχημένος στην κατηγορία, Κλαούντιο Ρανιέρι, που είχε πάρει πρωτάθλημα με τη Λέστερ πριν μερικά χρόνια. Μετά τον αέρα της αλλαγής και την συμπαράσταση του κόσμου, η Φούλαμ έχει την ικανότητα να υπερισχύσει της ισοδύναμης Σαουθάμπτον, που βρίσκεται στη 17η θέση. Καλή η απόδοση του άσου στο 2.55 της Winmasters.

1167. Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σ.: Τρία παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα παραμένει η Γουέστ Χαμ, που στα μεγάλα ματς στην έδρα της φοράει σχεδόν πάντα το καλό της «κοστούμι». Οι Λονδρέζοι υποδέχονται την… ιπτάμενη πρωταθλήτρια Σίτι και θα προσπαθήσουν να φανούν αντάξιοι της, παίζοντας κυρίως στην κόντρα.
Η ομάδα του Γκουαρντιόλα θα κάνει το κλασικό της παιχνίδι με το πάσινγκ γκέιμ και με βάση τη λογική και την εικόνα που είχε πριν τη διακοπή, είναι το απόλυτο φαβορί να κερδίσει με περισσότερα του ενός τέρματα. Πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι ένα γκολ θα το βάλουν, θα παίξουμε το διπλό σε συνδυασμό με το όβερ στο 1.65 του Stoiximan.

1183. Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα: Το σπουδαίο ντέρμπι της Λα Λίγκα, με δυο ομάδες που στοχεύουν στην κορυφή. Όπως αναλύσαμε και στο ειδικό άρθρο μας, οι πιθανότητες νίκης είναι ισορροπημένες, με τους μπουκ βέβαια να δίνουν προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Η κλασικά σφιχτή άμυνα του Σιμεόνε θα περάσει δύσκολα με τη μπάλα κάτω κόντρα στην επιθετική τριπλέτα της Μπαρτσελόνα, όμως και η κοντή αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων θα έχει προβλήματα στα στημένα των «ροχιμπλάνκος». Θα ποντάρουμε στο σύνολο τερμάτων 2-3, που έχει βγει πολλές φορές στα μεταξύ τους παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, στο 2.00 του Stoiximan.
Πηγή : prognostika

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το