Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στοίχημα Κουπόνι Σαββάτου: Συνεχίζει το σερί η Σάλκε


Μετά την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σάλκε έχει τη ευκαιρία να ξεκινήσει να ανεβαίνει σίγα σιγά και στο πρωτάθλημα, ξεκινώντας από την έδρα της Φορτούνα. Συνολικά, μπορεί να μην έχουμε τα μεγάλα ντέρμπι σήμερα, όμως το κουπόνι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τα φαβορί σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα να δοκιμάζονται. Πάμε να επιλέξουμε

894. Φορτούνα-Σάλκε: Πέντε ήττες και μόλις μια νίκη, αυτή της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Μάιντς, έχει να επιδείξει στη Μπουντεσλίγκα η Σάλκε, όντας στην προτελευταία (!) θέση της βαθμολογίας. Οι “βασιλικοί μπλε” πήραν ένα μεγάλο διπλό στο φινάλε στη Μόσχα κόντρα στη Λοκομοτίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν πλέον την ψυχολογία με το μέρος τους και ευελπιστούν να επανέλθουν στο σωστό δρόμο και εντός συνόρων.
Σημερινός αντίπαλος η γειτονική Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία παρά το καλό της ξεκίνημα, έχασε την εύνοια της τύχης και πλέον θα παλέψει πολύ σοβαρά για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πρώτος λόγος στους φιλοξενούμενους, το διπλό στο 2.15 στην Winmasters.

1023. Μάντσεστερ Γιουν.-Νιουκάστλ: Με το… ενάμιση πόδι εκτός “Ολντ Τράφορντ” βρίσκεται ο τεχνικός της Γιουνάιντεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, αφού η γκρίνια στο πρόσωπό του ολοένα και μεγαλώνει για τις κακές εμφανίσεις. Ο Πορτογάλος δεν δείχνει να πτοείται, συνεχίζει με την προσφιλή του “σφιχτή” αμυντική τακτική και κόντρα στη Νιουκάστλ θα πράξει το ίδιο.
Από την άλλη, οι “ανθρακωρύχοι” θα πάνε στο Μάντσεστερ χωρίς άγχος και ξέρουν πως κόντρα σε αυτή τη Γιουνάιτεντ έχουν ευκαιρία για κάτι καλό, αν ανταπεξέλθουν σωστά στους κινδύνους μπροστά στην εστία τους. Θα επιλέξουμε το πιο σύνηθες εύρος τερμάτων των “διαβόλων”, στα 2-3 γκολ, με απόδοση 2.02 στον Stoiximan.

630. Αστέρας Τρίπ.-Παναθηναϊκός: Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Παναθηναϊκού δεν θα περίμενε αυτό το απίθανο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” με τον πιο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας παικτών στην ιστορία τους και με πολλά οικονομικά ζητήματα άλυτα, έχουν μόνο νίκες μετά από πέντε ματς, έχουν ήδη σβήσει την περσινή ποινή του -6 και οδεύουν για την πρώτη 5άδα.
Το σημερινό ματς πάντως θα είναι το δυσκολότερο από την αρχή της σεζόν. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια ομάδα που παραδοσιακά αντλούσε δύναμη από την έδρα της, έχει πλασματική θέση στην κατάταξη (έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα με όλους τους μεγάλους) και φαντάζει ως το φαβορί του αγώνα. Εμείς θα επιλέξουμε το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες, στο 2.05 της Betshop.

1040. Έμπολι-Ρόμα: Δώδεκα τέρματα σε τρία ματς δεν είναι και μικρό νούμερο. Η Ρόμα αρχίζει να… γκαζώνει το τελευταίο διάστημα και ήδη έχει αρχίσει να ρεφάρει τις γκέλες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Οι “τζιαλορόσι” διέλυσαν με 5-0 και την Πλζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ και επιστρέφουν για να συνεχίσουν το σερί εντός συνόρων, αυτή τη φορά στην έδρα της Έμπολι.
Οι γηπεδούχοι έχουν να πανηγυρίσουν τρίποντο από τις 19 Αυγούστου και το σημερινό ραντεβού θα κριθεί αποκλειστικά και μόνο από τις ορέξεις της παρέας του Κώστα Μανωλά. Νίκη για τη Ρόμα στο 1.68 της Winmasters.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το