Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το φετινό Europa League συνεχίζει την πορεία του προς τη φάση των ομίλων, στην οποία θέλουν να βρεθούν όλες οι ομάδες που δίνουν το «παρών» στο θεσμό. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως, δεν είχε τα καλύτερα μαντάτα, διότι δύο από τους εκπροσώπους μας, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης, αποκλείστηκαν πολύ νωρίς από Ντιναμό Μπρεστ και Χιμπέρνιαν αντίστοιχα.
Μοναδικός ελληνικός εκπρόσωπος του Europa League είναι, πλέον, ο Ολυμπιακός, ο οποίος καλείται να προσπεράσει το εμπόδιο της Λουκέρνης. Παράλληλα, πολλά σημαντικά παιχνίδια θα διεξαχθούν με σκοπό την πρόκριση στα πλέι οφ. Ας τα δούμε μαζί, λοιπόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία πολύ κακή σεζόν. Μετά από επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα, τερμάτισε στην τρίτη θέση, που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό του Europa League. Στο τιμόνι της ομάδας είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ υπάρχει προσπάθεια ανανέωσης με αρκετές μεταγραφές και αισιοδοξία προς τους νεαρούς παίκτες. Πρώτο από τα δύο εμπόδια των ”ερυθρολεύκων” είναι η ομάδα της Λουκέρνης.
Η ομάδα της Λουκέρνης κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα Ελβετίας πίσω από τη Γιουνγκ Μπόις και τη Βασιλεία. Ξεκινά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο Φάληρο.
Εκτίμηση: Η Λουκέρνη μπορεί να φαίνεται εύκολος αντίπαλος, αλλά είναι υπολογίσιμη ομάδα. Ένας καλός Ολυμπιακός, όμως, δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να τη φοβάται. Αρκεί, κιόλας, να μην την υποτιμήσει. Εκτός απροόπτου, οι ”ερυθρόλευκοι” θα είναι οι νικητές στο πρώτο παιχνίδι. Η απόδοση του άσου είναι λογικά πολύ χαμηλή, οπότε λέω να ρισκάρω στην νίκη από το πρώτο ημίχρονο. 1/1 – 2,08

ΧΑΠΟΕΛ ΧΑΪΦΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Η Χάποελ Χάιφα έγινε Κυπελλούχος Ισραήλ και αυτό την οδήγησε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτή τη φάση, απέκλεισε ζόρικα τη Χαφναρφιόρντουρ με συνολικό σκορ 2-1 (1-1 στο Ισραήλ, 0-1 εκτός έδρας) και περιμένει το πιο δύσκολο εμπόδιο της Αταλάντα.
Η Αταλάντα κατέληξε στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος Ιταλίας και οδηγήθηκε στη δεύτερη προκριματική νοκ άουτ φάση, όπου απέκλεισε πολύ ξεκούραστα τη Σεράγεβο με συνολικό σκορ 10-2 (2-2 στην Ιταλία, 0-8 εκτός έδρας). Αντίστοιχα, θέλει να κάνει και το βήμα για να προχωρήσει στα πλέι οφ.
Εκτίμηση: Όπως φανερώνεται από την ευκολία της κάθε πρόκρισης, από το επίπεδο και την αγωνιστική ταυτότητα της κάθε ομάδας, η Αταλάντα πρόκειται να φύγει με ένα άνετο διπλό από τη Χάιφα. Ρισκάρουμε σε νίκη της Αταλάντας από το ημίχρονο για να ανεβάσουμε την απόδοση. 2/2 – 2,02

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ

O Απόλλων Λεμεσού βγήκε δευτεραθλητής Κύπρου και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, όπου αντιμετώπισε τη Στούμπρας και την άφησε εκτός με συνολικό σκορ 2-1 (1-0 εκτός έδρας, 2-0 στη Λεμεσό). Στη συνέχεια, απέκλεισε τη Ζελέζνιτσαρ με συνολικό σκορ 5-2 (1-2 εκτός έδρας, 3-1 στη Λεμεσό) και πέρασε στον τρίτο προκριματικό γύρο.
Η Ντιναμό Μπρεστ βρέθηκε ως Κυπελλούχος Λευκορωσίας στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, απ’ όπου ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της. Εκεί, συνάντησε τον Ατρόμητο και τον απέκλεισε στην τελευταία, κυριολεκτικά, φάση με συνολικό σκορ 5-4 (4-3 στη Λευκορωσία, 1-1 στο Περιστέρι).
Εκτίμηση: Η Ντιναμό Μπρεστ πέρασε ως αουτσάιντερ τον Ατρόμητο και είναι και τώρα αουτσάιντερ. Άλλωστε, ο Απόλλων είναι πολύ καλός στα εντός έδρας παιχνίδια του. Από αυτά τα στοιχεία, φαίνεται ότι θα κερδίσει ξανά στην έδρα του. 1 – 1,70

 

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ-ΑΠΟΕΛ

Η Χάποελ Μπερ Σεβά κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ισραήλ και πήγε στον πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί, απέκλεισε τη Φλόρα με συνολικό σκορ 7-2 (1-4 εκτός έδρας, 3-1 στο Ισραήλ), αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε με το ίδιο συνολικό σκορ από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (5-0 στο Ζάγκρεμπ, 2-2 στο Ισραήλ), με αποτέλεσμα να βρεθεί στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Σε παρόμοια κατάσταση βρέθηκε ο ΑΠΟΕΛ. Κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κύπρου, αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Σούντουβα με συνολικό σκορ 3-2 (3-1 εκτός έδρας, 1-0 στη Λευκωσία). Στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, απέκλεισε τη Φλόρα με συνολικό σκορ 5-2 (5-0 στη Λευκωσία, 2-0 εκτός έδρας).
Εκτίμηση: Η Χάποελ Μπερ Σεβά μοιάζει πιο καλά προετοιμασμένη, ενώ στην έδρα της είναι ικανή για το υπέρ της αποτέλεσμα. Ο ΑΠΟΕΛ, όμως, μετά τον απότομο αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, επιδιώκει να προκριθεί στους ομίλους. Πολύ πιθανός είναι ο άσσος, αλλά με σκορ ανοιχτό για το δεύτερο παιχνίδι στην Κύπρο. 1 – 2,06

 

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ-ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Η Στουρμ Γκρατς πήρε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Αυστρίας και πήγε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί, όμως, αποκλείστηκε από τον Άγιαξ με συνολικό σκορ 5-1 (2-0 στο Άμστερνταμ, 1-3 στην Αυστρία) και πήγε στο Γιουρόπα Λιγκ.
Η ΑΕΚ Λάρνακας κατέκτησε το Κύπελλο Κύπρου και βρέθηκε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί, χρειάστηκε να αντιμετωπίσει την Νταντάλκ και να την αποκλείσει με το υπέρ της συνολικό σκορ στο 4-0 (0-0 εκτός έδρας, 4-0 στη Λάρνακα).
Εκτίμηση: Η Στουρμ Γκρατς προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ και βρέθηκε ως ισχυρή στην κλήρωσή της με την ΑΕΚ Λάρνακας. Στο πρώτο παιχνίδι, που διεξάγεται στην Αυστρία, η Στουρμ έχει το ρόλο του φαβορί, αλλά η ΑΕΚ Λάρνακας είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Επειδή θεωρώ ότι θα γίνει πολύ κλειστό παιχνίδι θα επιλέξω το N/G – 1,90

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ

Οι Ρέιντζερς βρέθηκαν στην απόλυτη ταπείνωση, καθώς είχαν υποβιβαστεί στις χαμηλότερες κατηγορίες. Τώρα, επιστρέφουν στην Ευρώπη με τον Στίβεν Τζέραρντ στο τιμόνι. Στον πρώτο προκριματικό γύρο, απέκλεισε τη Σκούπι με συνολικό σκορ 2-0 (2-0 στη Σκωτία, 0-0 εκτός έδρας) και ακολούθησε η πιο δύσκολη πρόκριση επί της Όσιγιεκ με συνολικό σκορ 2-1 (0-1 εκτός έδρας, 1-1 στη Σκωτία).
Η Μάριμπορ βγήκε δευτεραθλήτρια Σλοβενίας, σε μια θέση που την οδήγησε στον πρώτο προκριματικό του θεσμού. Εκεί, άφησε εκτός την Παρτιζάνι με συνολικό σκορ 3-0 (0-1 εκτός έδρας, 2-0 στη Σλοβενία). Στο δεύτερο προκριματικό, αντιμετώπισε την Τσιχούρα Σάτσχερε και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 2-0 (0-0 εκτός έδρας, 2-0 στη Σλοβενία).
Εκτίμηση: Οι Ρέιντζερς θέλουν να κλειδώσουν την ευρωπαϊκή τους επιστροφή με πρόκριση, αλλά πέφτει σε πιο δύσκολο εμπόδιο. Το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι η επικράτηση των Σκωτσέζων, αλλά με ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς. 1 – 2,05

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ-ΜΟΛΝΤΕ

Η Χιμπέρνιαν κατέκτησε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα Σκωτίας και κλήθηκε να ξεκινήσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο, στον οποίο απέκλεισε τη Ρούναβικ με συνολικό σκορ 12-5 (6-1 στη Σκωτία, 4-6 εκτός έδρας). Στο δεύτερο προκριματικό γύρο, απέκλεισε τον Αστέρα Τρίπολης με συνολικό σκορ 4-3 (3-2 στη Σκωτία, 1-1 στην Τρίπολη).
Η Μόλντε πήρε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Νορβηγίας και έχει ξεκινήσει τους προκριματικούς της αγώνες από τον πρώτο γύρο. Εκεί, βρήκε στο δρόμο της την Γκλέναβον, την οποία απέκλεισε με συνολικό σκορ 6-3 (2-1 εκτός έδρας, 5-1 στη Νορβηγία). Μετά, πήρε την πρόκριση απέναντι στη Λάτσι με συνολικό σκορ 5-0 (3-0 στη Νορβηγία, 0-2 εκτός έδρας).
Εκτίμηση: Το συγκεκριμένο ζευγάρι αναμένεται ενδιαφέρον, αν και η Μόλντε δικαιούται να έχει ένα μεγαλύτερο αέρα αισιοδοξίας από τη Χιμπέρνιαν. Βέβαια, το παιχνίδι στη Σκωτία δε θα της είναι εύκολο. Έτσι, θα ποντάρουμε στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας. X – 3,30

ΦΙΤΕΣΕ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Η Φίτεσε τα κατάφερε μέσα από τα πλέι οφ του ολλανδικού πρωταθλήματος και εξασφάλισε μια θέση στο δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Στο συγκεκριμένο γύρο, πήρε την πρόκριση απέναντι στη Βιτορούλ με συνολικό σκορ 5-3 (2-2 εκτός έδρας, 3-1 στην Ολλανδία).
Η ομάδα της Βασιλείας βγήκε δεύτερη στο πρωτάθλημα Ελβετίας και βρέθηκε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αποκλείστηκε, όμως, από τον ΠΑΟΚ με συνολικό σκορ 5-1 (2-1 στην Τούμπα, 0-3 στην Ελβετία) και δίνει το «παρών» στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ.
Εκτίμηση: Η Βασιλεία δεν έδειξε εντυπωσιακά στοιχεία στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αλλά παραμένει ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Η Φίτεσε δοκιμάζεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αναμένεται μια ενδιαφέρουσα μονομαχία που κυλά προς την ισοπαλία. Χ – 3,50

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ-ΜΠΕΡΝΛΙ

Η Μπασακσεχίρ πραγματοποίησε μια επιτυχημένη σεζόν στο πρωτάθλημα Τουρκίας και πήρε την τρίτη θέση. Μέσα από αυτή τη θέση, ξεκινά τις ευρωπαϊκές της εκκρεμότητες από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπέρνλι.
Η Μπέρνλι τερμάτισε στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος Αγγλίας και πήρε το τελευταίο αγγλικό εισιτήριο, που οδηγεί στο δεύτερο προκριματικό γύρο. Εκεί, άφησε εκτός συνέχειας την Αμπερντίν με συνολικό σκορ 4-2 (1-1 εκτός έδρας, 3-1 στην Αγγλία).
Εκτίμηση: Η καλή σεζόν της Μπασακσεχίρ μπορεί να την κάνει να ελπίζει και για καλή πορεία στην Ευρώπη. Η Μπέρνλι, όμως, διαθέτει την αύρα του αγγλικού ποδοσφαίρου και θα παίξει με όλες της τις δυνάμεις. Το παιχνίδι, που αφορά και τον Ολυμπιακό, αναμένεται να τελειώσει με την ισοπαλία. Χ – 3,20

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΛΙΝΤΣΕΡ

Η Μπεσίκτας κατέκτησε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα Τουρκίας και πέρασε στο δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί, απέκλεισε πολύ εύκολα την Τόρσχαβν με συνολικό σκορ 8-0 (0-2 εκτός έδρας, 6-0 στην Τουρκία) και περιμένει την πρόκληση της Λίντσερ.
Η Λίνστερ βγήκε, επίσης, τέταρτη, αλλά για το πρωτάθλημα Αυστρίας και ξεκίνησε από την ίδια νοκ άουτ φάση. Συγκεκριμένα, αντιμετώπισε τη Λίλεστρεμ και την άφησε εκτός με το εύκολο συνολικό σκορ στο 6-1 (1-2 εκτός έδρας, 4-0 στην Αυστρία).
Εκτίμηση: Παρά την εύκολη πρόκριση της Λίντσερ, η Μπεσίκτας έχει πολύ μεγαλύτερο όνομα και, ώντας στους ισχυρούς, διαθέτει πολύ περισσότερες πιθανότητες για εύκολη πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. 1 & Over 2,5 – 1,80

ΓΚΕΝΚ-ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Η Γκενκ τα κατάφερε μέσα από τα πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος και εξασφάλισε το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο, όπου έκανε το καθήκον της και απέκλεισε εύκολα τη Φόλα Ες με συνολικό σκορ 9-1 (5-0 στο Βέλγιο, 1-4 εκτός έδρας).
Η Λεχ Πόζναν πήρε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Πολωνίας και ξεκίνησε πιο νωρίς, δηλαδή από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Άφησε εκτός την Γκαντζασάρ με συνολικό σκορ 3-2 (2-0 στην Πολωνία, 2-1 εκτός έδρας) και στη συνέχεια απέκλεισε τη Σαχτιόρ Σαλιχόρσκ με συνολικό σκορ 4-2 (1-1 εκτός έδρας, 3-1 στην Πολωνία).
Εκτίμηση: Η Γκενκ ξεκίνησε πιο αργά τις υποχρεώσεις της, αλλά είχε πιο εύκολο έργο στην πρόκριση. Η Λεχ Πόζναν δείχνει να μην μπορεί να διαχειρίζεται τα εκτός έδρας παιχνίδια της. Οι Βέλγοι, λοιπόν, έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση. O άσος και σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ χαμηλός για αυτό θα ρισκάρω προκειμένου να πάρω μια μεγαλύτερη απόδοση. Over 2,5 – 1,83

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας βγήκε δευτεραθλήτρια Βουλγαρίας και εξασφάλισε μια θέση στον πρώτο προκριματικό γύρο. Εκεί, απέκλεισε δύσκολα τη Ρίγα (1-0 στη Σόφια, 1-0 εκτός έδρας, 3-5 στα πέναλτι) και στην επόμενη φάση πήρε την πρόκριση απέναντι στην Αντμίρα με συνολικό σκορ 6-1 (3-0 στη Σόφια, 1-3 εκτός έδρας).
Η ομάδα της Κοπεγχάγης βρέθηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο μέσα από τα πλέι οφ του πρωταθλήματος Δανίας. Απέκλεισε δύσκολα την Κουόπιο με συνολικό σκορ 2-1 (0-1 εκτός έδρας, 1-1 στη Δανία), ενώ στο δεύτερο προκριματικό γύρο προκρίθηκε κόντρα στην Στγιάρναν με το πολύ πιο εύκολο 7-0 (0-2 εκτός έδρας, 5-0 στη Δανία).
Εκτίμηση: Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχει το μηδέν παθητικό στα εντός έδρας ματς, αλλά το έχει και η Κοπεγχάγη στα εκτός έδρας. Ο ανταγωνισμός, πάντως, προβλέπεται μεγάλος και το παιχνίδι δεν αποκλείεται να τελειώσει με την ισοπαλία ως τελικό αποτέλεσμα. X – 3,15

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Η ομάδα της Σεβίλλης, που ξέρει πολύ καλά το θεσμό, τερμάτισε έβδομη στο ισπανικό πρωτάθλημα και ξεκίνησε νωρίς, για τα δεδομένα της. Στο δεύτερο προκριματικό γύρο, απέκλεισε πολύ εύκολα την Ουίπεστ με συνολικό σκορ 7-1 (4-0 στη Σεβίλλη, 1-3 εκτός έδρας) και το ίδιο ευελπιστεί να κάνει και κόντρα στη λιθουανική ομάδα.
Η Ζαλγκίρις βγήκε δευτεραθλήτρια Λιθουανίας και βρέθηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο. Εκεί, χρειάστηκε να αφήσει εκτός την Κλάκσβικ με συνολικό σκορ 3-2 (1-2 εκτός έδρας, 1-1 στη Λιθουανία), ενώ στη συνέχεια άφησε εκτός τη Βαντούζ με συνολικό σκορ 2-1 (1-0 στη Λιθουανία, 1-1 εκτός έδρας).
Εκτίμηση: Από τα πιο εύκολα παιχνίδια ως προς τα προγνωστικά. Η Σεβίλλη, όπως προαναφέραμε, ξέρει πολύ καλά τη διοργάνωση, σε σύγκριση με την πολύ πιο άπειρη Ζαλγκίρις. Προβλέπεται άσσος και, μάλιστα, με πολλά γκολ υπέρ των γηπεδούχων. Ρίσκο στο ειδικό στοίχημα 1 & G/G – 3,25
Πηγή 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το