Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μουντιάλ 2018 : 5ος Όμιλος (αναλύσεις – μακροχρόνια προγνωστικά)


Σήμερα θα πάρουμε μια ιδέα για τις ομάδες που βρίσκονται στον 5ο όμιλο του Μουντιάλ, ώστε να γνωρίζετε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της καθεμίας. Σε αυτόν τον όμιλο βρίσκεται η Βραζιλία που για πολλούς είναι το μεγαλύτερο φαβορί για τον τελικό. Ας δούμε, λοιπόν, το προφίλ των 4 ομάδων του 5ου ομίλου.

Ε’ όμιλος ( Βραζιλία – Ελβετία – Κόστα Ρίκα – Σερβία)


ΒΡΑΖΙΛΙΑ : Η ”Σελεσάο” είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες του θεσμού και αυτό θα προσπαθήσει να αποδείξει φέτος. Στο προηγούμενο Μουντιάλ έφτασε έως και την ημιτελική φάση, αλλά αποκλείστηκε με το βαρύ 1-7 από τη Γερμανία. Επίσης, το 2016, στο επετειακό Κόπα Αμέρικα, είπε το πρόωρο αντίο από τη φάση των ομίλων. Πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο της προκριματικής φάσης για τη Λατινική Αμερική και προκρίθηκε άνετα.
Προπονητής είναι ο Τίτε, ενώ ο σούπερ σταρ είναι ο αρχηγός της ομάδας, Νεϊμάρ, που παίζει στην Παρί σεν Ζερμέν. Επίσης, υπάρχουν υπολογίσιμοι παίκτες, όπως οι Μαρσέλο και Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Γουίλιαν (Τσέλσι) και άλλοι.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η ομάδα της Βραζιλίας είναι η επικρατέστερη για την πρωτιά του ομίλου, αλλά επειδή δε θυμίζει κατά πολύ την παλιά Σελεσάο, η γνώμη μου είναι πως δεν είναι το φαβορί και για την κατάκτηση του τροπαίου.
  • Πρώτος σκόρερ στην Βραζιλία Νευμάρ : 2,40
  • Βραζιλία ακριβείς πόντοι στους ομίλους 7 : 3,00
  • Βραζιλία συνολικά γκολ στους ομίλους 5-6 : 3,00

ΕΛΒΕΤΙΑ : Η ομάδα της Ελβετίας συμμετέχει στα γήπεδα της Ρωσίας, με σκοπό να κάνει τη διαφορά, μέχρι εκεί που μπορεί. Στα γήπεδα της Βραζιλίας πριν τέσσερα χρόνια, αποκλείστηκε στη φάση των 16 από την Αργεντινή, παρά την αξιέπαινη προσπάθεια. Στην ίδια φάση αποκλείστηκε και στο Euro του 2016, σε ένα παιχνίδι με την Πολωνία, που πήγε στη διαδικασία των πέναλτι.
Πήρε τη δεύτερη θέση στον όμιλο των προκριματικών με Πορτογαλία, Ουγγαρία, Νησιά Φερόε, Λετονία και Ανδόρρα, με αποτέλεσμα να πάει στα πλέι οφ. Εκεί, απέκλεισε τη Βόρεια Ιρλανδία, ενώ προέρχεται και από φιλικό με την Εθνική Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, όπου κέρδισε με 0-1.
Προπονητής είναι ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς και αρχηγός είναι ο Στέφαν Λιχστάινερ, που παίζει στη Γιουβέντους. Επίσης, ξεχωρίζει ο Γκρανίτ Τσάκα της Άρσεναλ, ο Χάρις Σεφέροβιτς της Μπενφίκα και ο Σερντάν Σακίρι της Στόουκ. Η Ελβετία κρατά ανοιχτό το ενδεχόμενο της πρόκρισης, έχοντας πολλές πιθανότητες, αν και δεν προβλέπεται να φτάσει ψηλότερα από τους 16 του θεσμού.
  • Ελβετία 4η θέση στον όμιλο: 5,50
  • Να κερδίσει έναν αγώνα στον όμιλο (όχι) : 2,80
  • Ελβετία συνολικά γκολ στον όμιλο Under 3,5 : 1,87
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ : Η ομάδα της Κόστα Ρίκα εντυπωσίασε με την πορεία της στο προηγούμενο Μουντιάλ και σκοπός της είναι να κάνει το ίδιο και φέτος. Συγκεκριμένα, αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση από την Ολλανδία στα πέναλτι, ενώ στο Κόπα Αμέρικα του 2016, είχε αποχαιρετίσει τη διοργάνωση από τους ομίλους.
Βγήκε δεύτερη σε όμιλο των προκριματικών με Μεξικό, Παναμά, Ονδούρα, ΗΠΑ και Τρινιντάντ-Τομπάγκο, με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση. Προπονητής είναι ο Όσκαρ Ραμίρεζ και αρχηγός ο Μπράιαν Ρουίζ, που παίζει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην παρουσία του Κέιλορ Νάβας (Ρεάλ Μαδρίτης), αλλά και του Τζόελ Κάμπελ (Μπέτις). Σύμφωνα με τα προγνωστικά, η Κόστα Ρίκα αναμένεται να τερματίσει στη δεύτερη ή τρίτη θέση και να διεκδικήσει εντελώς οριακά την πρόκριση στη φάση των 16.
  • Κόστα Ρίκα 3η θέση στον όμιλο: 3,00
  • Ακριβείς πόντοι στους ομίλους 2 : 9,00
ΣΕΡΒΙΑ : Η ομάδα της Σερβίας επιστρέφει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το 2010, καθώς το 2014 δε συμμετείχε στα γήπεδα της Βραζιλίας. Επίσης, έχει να βρεθεί σε Euro από το 2000. Προκρίθηκε, παίρνοντας την πρωτιά στον όμιλο των προκριματικών με Ιρλανδία, Ουαλία, Αυστρία, Γεωργία και Μολδαβία.
Προπονητής είναι ο Μλάντεν Κρστάιτς και αρχηγός είναι ο Αλεκσάνταρ Κολάροφ της Ρόμα. Επίσης, στην αποστολή ανήκουν ποδοσφαιριστές όπως ο Νεμάνια Μάτιτς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά και ο γνωστός, από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό, Λούκα Μιλιβόγεβιτς (Κρίσταλ Πάλας).
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η Σερβία αναμένεται να μην πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μάλιστα, είναι πιθανό και το ενδεχόμενο της 4ης θέσης.
  • Σερβία 2η θέση στον όμιλο: 3,00
  • Συνολικά γκολ (να σκοράρει) στον όμιλο 3-4 : 2,40
  • Συνολικά γκολ (παθητικό) 3-4 : 2,70

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις του Μουντιάλ 2018 επισκεφθείτε το bet-on-arme.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το