Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προγνωστικά Β' Γαλλίας : Μια πρώτη ματιά 29-07-16


Πρεμιέρα έχουμε σήμερα στην Ligue 2 της Γαλλίας με μια σημαντική αλλαγή στις θέσεις απευθείας ανόδου. Από φέτος θα ανεβαίνουν δυο ομάδες στην μεγάλη κατηγορία αντί για τρεις που ηταν τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή η αλλαγή θα αυξήσει τον ανταγωνισμό και θα κάνει τις πιο δυνατές ομάδες να είναι πιο προσεκτικές σε όλη την διάρκεια του μαραθωνίου των 38 αγωνιστικών.
Μια γρήγορη ματιά θα ρίξουμε σε όλες τις ομάδες και θα είμαστε περισσότερο παρατηρητές στις πρώτες 4-5 αγωνιστικές, μέχρι να έχουμε μια καλύτερη στατιστική είκονα για το τι ''καπνό φουμάρουν'' σε αυτή την σεζόν οι ομάδες.
1. Λάνς : Τερμάτισε πέρυσι στην 6η θέση απογοητευμένη καθώς είχε ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία και θα μπορούσε αν ήταν πιο προσεκτική να έχει πάρει την άνοδο. Στην τεχνική ηγεσία ήρθε ο Καζανόβα (7 χρόνια στην Τολούζ) προκειμένου να διεκδικήσει με περισσότερες αξιωσεις την άνοδο. Το ρόστερ της παρόλο που μειώθηκε είναι ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία. Οι μπουκ θεωρούν ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση στην κατηγορία. Απόδοση για την πρώτη θέση 5,50.
2. Τρουά : Πολύ κακή πορεία στην περσινή σεζόν στην Ligue 1, ουσιαστικά υποβιβάστηκε με τα χέρια ''κατεβασμένα''. Οι περισσότεροι παίκτες μετά τον υποβιβασμό αποχώρησαν, αλλά έχει κρατήσει κάποιες δυνατές μονάδες για τα δεδομένα της κατηγορίας. Στόχος είναι η άνοδος, αλλά θα πρέπει να ενισχυθεί επιπλέον για να έχει πιθανότητες να τα καταφέρει. Η απόδοση για την πρώτη θέση είναι στο 6.00
3. Ρέμς : Από την Ligue 1 μας έρχεται η Ρέμς η οποία έχει κρατήσει όλο το περσινό ρόστερ που χρησιμοποιούσε στην μεγάλη κατηγορία και έχει ενισχυθεί επιπλέον με δυνατές μονάδες. Ο στόχος φυσικά η επιστροφή στην ligue 1 και είναι από τις ομάδες που θεωρώ ότι έχουν πολύ καλές πιθανότητες να τα καταφέρουν. Η απόδοση για την πρώτη θέση στο τέλος της σεζόν είναι στο 7,00
4. Χάβρη : Μια από τις άτυχες της περσινής σεζόν καθώς έχασε για πολύ λίγο την άνοδο. Ξεκινάει και πάλι με αισιοδοξία με μοναδικό στόχο την άνοδο και πιστεύω ότι φέτος έχει την δυνατότητα να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να βρεθεί στην μεγάλη κατηγορία. Η απόδοση για να βρεθεί στην πρώτη θέση στο τέλος της σεζόν είναι στο 7,00
5. Ερυθρός Αστέρας 93 : Παρότι πέρυσι ήταν νεοφώτιστος, αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας και θα μπορούσε με λίγο περισσότερη τύχη να έχει πάρει ακόμα και την άνοδο. Στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής φαίνεται ότι μεγάλη προτεραιότητα έχει δοθεί στην συμπαγή άμυνα. Με παρακαταθήκη την περσινή χρονιά αλλά και την εμπειρία που αποκόμισε, δεν αποκλείεται να την δούμε να παλεύει και φέτος για την άνοδο. Οι αποδόσεις για να καταλάβει την πρώτη θέση είναι στο 9,00.
6. Οσέρ : Από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Γαλλία, αλλά τα οικονομικά προβλήματα δεν την αφήνουν να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν θέσει σαν στόχο την άνοδο, αλλά με το ρόστερ που έχει δεν νομίζω ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από μια εύκολη παραμονή. Η απόδοση για να πάρει η Οσέρ την πρώτη θέση στο τέλος της σεζόν είναι στο 12,00
7. Γκάζελεκ : Η τρίτη ομάδα που υποβιβάστηκε από την Ligue 1 έρχεται με μοναδικό στόχο φυσικά,  την άνοδο και πάλι στην μεγάλη κατηγορία. Σε σχέση με την περσινή χρονιά έχει ενισχυθεί σημαντικά σε όλες τις γραμμές και η απόδοση που δίνεται για να πάρει την πρώτη θέση πιστεύω ότι είναι υπερβολικά υψηλή (20,00)
8. Στρασβούργο : Ιστορική ομάδα της Γαλλίας, πήρε σχετικά εύκολα την άνοδο πέρυσι από την Ligue 3 και έχει ενισχυθεί σημαντικά φέτος προκειμένου να έχει μια άνετη παραμονή. Ο στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει αλλά η δική μου εκτίμηση είναι πως θα κινηθεί στις θέσεις 10-15.
9. Μπρέστ : Δεν πήγε και τόσο καλά η προηγούμενη σεζόν για αυτό και φέτος έχουν αλλάξει τα πάντα στην ομάδα. Το ρόστερ με αρκετούς νέους παίκτες και νέο προπονητή με επιθετικογενή συμπεριφορά. Θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες αγωνιστικές ώστε να δούμε αν οι τόσες πολλές αλλαγές, θα έχουν θετικό αντίκτυπο.
10. Νίμ : Πέρυσι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με την τιμωρία των -8 βαθμών και όλοι την είχαν χρίσει ένα από τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό. Τελικά κατάφερε να παραμείνει σχετικά άνετα και χωρίς να αχγωθεί στο τέλος. Σε σχέση με πέρυσι έχει κάνει κάποιες καλές προσθήκες και φυσικά ο στόχος για φέτος είναι και πάλι να έχει μια άνετη παραμονή.
11. Λαβάλ : Είναι από τις πιο σταθερές ομάδες στην κατηγορία με συνεχή παρουσία από το 2009 έως και σήμερα. Ενισχύθηκε σε κάποιους τομείς όπου πέρυσι έχει ορισμένα προβλήματα και έτσι δεν αναμένεται να έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με την περσινή ομάδα. Θα είναι ευχαριστημένη αν ολοκληρώσει την σεζόν στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα.
12. Τούρ : Τα οικονομικά προβλήματα κάθε χρόνο την πνίγουν και δεν την αφήνουν να κάνει το σχεδιασμό που θα της επιτρέψει να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Πετυχημένη η περσινή χρονιά, αλλά για φέτος έχει πουλήσει τους περισσότερους δυνατούς παίκτες και τους έχει αντικαταστήσει με άλλους αμφιβόλου ποιότητας. Αναμένουμε τις πρώτες 3-4 αγωνιστικές για να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα.
13. Βαλενσιέν : Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ligue 2 και φέτος δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση σε σχέση με τις προηγούμενες. Έχει κρατήσει το ίδιο ρόστερ το οποίο την κράτησε οριακά πέρυσι στην κατηγορία. Λογικά και φέτος θα πρέπει παλέψει πολύ για την παραμονή της.
14. Μπουργκ Περόνας : Πολύ καλή χρονιά πέρυσι σαν νεοφώτιστη κατάφερε να έχει σωθεί αρκετά νωρίς και να πάρει μια πολύ καλή θέση στην βαθμολογία (10η). Ο στόχος για φέτος είναι φυσικά ο ίδιος, να έχει μια άνετη παραμονή. Παρόλο που άλλαξε αρκετούς παίκτες, θεωρώ ότι με την εμπειρία αλλά και το πολύ καλό ρόστερ θα τα καταφέρει σχετικά εύκολα.
15. Νιόρ : Με τα χίλια ζόρια κάταφερε πέρυσι να κρατηθεί στην κατηγορία, με τα χίλια ζόρια θα κρατηθεί και φέτος αν καταφέρει να μείνει. Άλλαξε πολλούς παίκτες με υλικό κυρίως από την ligue 3 και χαμηλότερων κατηγοριών. Δεν βλέπω να είναι εύκολη η χρονιά για την Νιόρ φέτος.
16. Αζαξιό : Τα δυο τελευταία χρόνια σώζεται πραγματικά στις ''καθυστερήσεις''. Δεν ξέρω αν θα έχει την ίδια τύχη και φέτος, αλλά υπάρχει μια παροιμία που λέει : <<μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα>>. Το ρόστερ φτωχό και μειωμένο σε σχέση με πέρυσι θεωρώ ότι είναι μια από τις υποψήφιες για υποβιβασμό.
17. Αμιάν : Με χαμηλό μπάτζετ και ρόστερ κατάφερε πέρυσι να κάνει την έκπληξη και να πάρει την άνοδο από την national. Οικονομικά είναι από τις πιο φτωχές ομάδες και θα είναι πραγματικά κατόρθωμα αν καταφέρει να μην υποβιβασθεί.
18. Ορλεάν : Για μια χρονιά έπαιξε στην National και κατάφερε να ανέβει ξανά με την πρώτη. Στόχος φυσικά είναι η εδραίωση στην ligue 2 και η όσο ευκολότερη παραμονή γίνεται. Έχει ενισχυθεί με παίκτες που γνωρίζουν καλά την κατηγορία και μπορούν με την εμπειρία τους να την οδηγήσουν σε σωστό δρόμο.
Για όσους παίζουν ειδικά στοιχήματα:
Θα τερματίσει πρώτη : Ρέμς - 7,00
Θα τερματίσει στους πρώτους 3 : Γκάζελεκ - 8,00
Θα τερματίσει στους πρώτους 3 : Χάβρη - 2,75
 

Δείτε από εδώ όλες τις αποδόσεις των αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Ligue 2


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το