Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προγνωστικά στοιχήματος Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουναιτεν



Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γ : Μεγάλο ντέρμπι σήμερα στην Αγγλία και αγωνιστικό αλλά και στοιχηματικό. Ο συγκεκριμένος αγώνας παραδοσιακά παίρνει πάνω του πολύ μεγάλο ογκο στοιχημάτων τόσο από την Αγγλία, όσο και από όλον τον κόσμο.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι για την Λίβερπουλ και ίσως αυτό να αποδειχθεί και το τυχερό. Αν και πιστεύω ότι έτσι όπως πήρε την ισοπαλία στο προηγούμενο παιχνίδι από την Άρσεναλ, μάλλον τυχερή πρέπει να αισθάνεται η Λίβερπουλ. Οι μπουκ θεωρούν ότι το φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, αλλά εγώ είμαι αρκετά επιφυλακτικός με αυτή την επιλογή καθώς εκτός από τις πολλές απουσίες που έχουν οι γηπεδούχοι, με προβλημάτισε το γεγονός πως αμυντικά έχουν σοβαρό πρόβλημα.

Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ στο παιχνίδι με την Άρσεναλ ποιό πολύ με τροχονόμο έμοιαζε και μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που έφαγε μόνο 3 γκολ. Νομίζω ότι η πιο αναγκαία μεταγραφή για την Λίβερπουλ αυτή την περίοδο είναι αυτή του τερματοφύλακα.

Από την άλλη μεριά και η Μάντσεστερ δεν δείχνει να είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Μοναδική εξαίρεση για τους φιλοξενούμενους αποτελεί ο Ρούνει αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Στο προηγούμενο παιχνίδι έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια της στην έδρα της Νιούκαστλ με γκολ στο 90' και συνήθως όταν χάνεις τους βαθμούς στο παραπέντε, υπάρχει γκρίνια και ψυχολογική πτώση.

Το παιχνίδι είναι ντέρμπι και στα ντέρμπι δεν υπάρχουν φαβορί. Μου προκαλεί εντύπωση η μεγάλη απόδοση του over 2,5 καθώς και οι δυο ομάδες σκοράρουν με πολύ μεγάλη ευκολία και τα τελευταία τους αποτελέσματα είναι γεμάτα από over αποτελέσματα. Επιπλέον παραδοσιακά αυτές οι δυο ομάδες όποτε συναντιώνται πολύ δύσκολα τελειώνουν το παιχνίδι με λιγότερα από 3 γκολ. Στατιστικά τα πολλά γκολ έχουν πολλές πιθανότητες και σε συνάρτηση με την απόδοση νομίζω ότι είναι το πιο συμφέρον σημείο . Over 2,5 - 2,20 (2winbet.gr)


Ουντινέζε - Γιουβέντους : Η Γιιουβέντους βαδίζει προσω ολοταχώς για την πρώτη θέση. Λογικά με την φόρα που έχει δεν θα αργήσει να τα καταφέρει καθώς όσες ομάδες έχουν πιάσει κορυφή μοιάζουν σαν να παθαίνουν ίλιγγο και σε πολύ μικρό διάστημα πέφτουν. Αυτή την στιγμή είναι η Νάπολι στην κορυφή με 44 βαθμούς. Η Γιουβέντους είναι στην 3η θέση με 39 και σε περίπτωση που κερδίσει σήμερα θα πιάσει την 2η θέση με 42 βαθμούς. Η λογική λέει ότι σήμερα η Γιούβε θα κερδίσει την Ουντινέζε, αλλά η απόδοση του διπλού έχει πέσει σε επίπεδα που δεν παίζεται (1,60). Θα επιλέξω και σε αυτόν τον αγώνα το Over 2,5 καθώς η Γιουβέντους στα τελευταία της παιχνίδια παίζει πολύ ανοικτά και φέρνει μόνο over αποτελεσματα. Ακόμα και να μην σκοράρει η Ουντινέζε θεωρώ ότι η Γιούβε μπορεί να το κάνει μόνη της το over . Οver 2,5 - 2,12 (betshop.gr).


Μίλαν - Φιορεντίνα : Μέτρια εικόνα και φέτος από την Μίλαν η οποία πάντως διατηρείται σχετικά ψηλά στην βαθμολογία και δεν είναι μακρυά από τις Ευρωπαικές θέσεις όπου είναι ο φετινός της στόχος. Η Φιορεντίνα φέτος έχει σταθερότητα και λογικά θα είναι μια από τις ομάδες της πρώτης 5αδας. Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της από την πεθαμένη μέχρι εκείνη την στιγμή Λάτσιο προβλημάτισε, αλλά άπαντες παραμένουν αισιόδοξοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Φιορεντίνα είναι από τις πιο επιθετικές ομάδες στο πρωτάθλημα αλλά ίσως η τριάρα από την Λάτσιο να αλλάξει τα σχέδια του Σόουζα. Η Μίλαν συνήθως δυσκολεύεται με ομάδες που της δίνουν ελευθερο χώρο και παίζουν άμυνα. Με την Φιορεντίνα δεν πρόκειται να γίνει αυτό, για αυτό θα επιλέξω και σε αυτό το παιχνίδι το over 2,5 το οποίο το φέρνουν πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια στις μεταξύς τους αναμετρήσεις. over 2,5 - 1,97


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το