Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προτάσεις για το κουπόνι πάμε στοίχημα 26/06/15 - 29/06/15


Αρκετούς αγώνες περιλαμβάνει το καινούργιο κουπόνι του ΟΠΑΠ με πολλά πρωταθλήματα όμως που θα τα χαρακτήριζα αντιστοιχηματικά. Εμείς θα επικεντρωθούμε στα γνωστά πρωταθλήματα σε αυτό τετραήμερο που έχουμε μπροστά μας, δίνοντας μεγαλύτερη βάση σε αυτά της Νορβηγίας, Βραζιλίας και σαφώς στο Κόπα Αμέρικα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-6-2015
Το σημείο που θα μας απασχολήσει την Παρασκευή έρχεται από την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Ιρλανδία.
117. Ντέρι - Κορκ: Πάντα υπολογίσιμη η Ντέρι, όμως μέχρι στιγμής δεν πείθει κανέναν και δίκαια παραμένει χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Η δεύτερη Κορκ είναι αρκετά σοβαρή και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Το διπλό πληρώνει 1,75 στον ΟΠΑΠ και 1,90 στον Stoiximan.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26-6-2015
Αρκετά ματς αναμενόμενα το Σάββατο και οι έδρες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις επιλογές μας.
184. Ρόζενμποργκ - Μόλντε: Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Νορβηγία, αλλά η Ρόζενμποργκ δείχνει να μην έχει αντίπαλο έως τώρα στο πρωτάθλημα. Ασταθής η Μόλντε στο ξεκίνημα και θα περάσει δύσκολες στιγμές στο συγκεκριμένο γήπεδο. Στο 1,70 ο άσος από τον ΟΠΑΠ και 1,80 στην Magicbet.
187. Μπρέι - Σλίγκο Ρόβερς: Σέντρα εκ' νέου στην Ιρλανδία και ευκαιρία για την Σλίγκο Ρόβερς να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην έδρα της Μπρέι, που δεν είναι και η πιο δυνατή της κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλό ρόστερ για να βρίσκονται τόσο χαμηλά και το διπλό δίνεται 1,90 στον ΟΠΑΠ και 2,03 στην 2win.
205. Κορίνθιανς - Φιγκεϊρένσε: Εδώ όπως μαρτυρούν οι αποδόσεις έχουμε την καλύτερη ομάδα Κορίνθιανς, που παίζει στο γήπεδο της με μία Φιγκεϊρένσε, που είναι στα μέτρα της. Με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι έχουν μείνει χαρακτηριστικά πίσω στην βαθμολογία, σε αυτόν τον αγώνα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μεγάλη ανάσα. Ο άσος πληρώνει 1,37 στον ΟΠΑΠ και 1,50 στην Sportingbet.
155. Βραζιλία - Παραγουάη: Το παιχνίδι αυτό κλείνει την προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα και σίγουρα με το άκουσμα των ομάδων, υπάρχει φαβορί. Ακόμη και χωρίς τον Νεϊμάρ, οι Βραζιλιάνοι έχουν τις λύσεις και μπορούν να προσπεράσουν το εμπόδιο της μαχητικής Παραγουάης. Στο 1,55 ο άσος από τον ΟΠΑΠ και στο 1,73 από τον Stoiximan.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27-6-2015
Παιχνίδι γίνεται και την Κυριακή, αλλά με λιγότερες επιλογές σε σχέση με το Σάββατο.
240. Βίκινγκ - Σάρπσμποργκ: Όλα πάνε καλά στην Βίκιγνκ, η οποία έχει ξεκινήσει θετικά το πρωτάθλημα και δίκαια βρίσκεται ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Ομάδα που δεν κλείνεται η Σάρπσμποργκ και αυτό θα βοηθήσει τους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους. Κρατάμε τον άσο και το 1,45 του ΟΠΑΠ και το 1,60 της Magicbet.
256. Μιοντάλεν - Σάντεφιορντ: Δύο ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία και που δεν έχουν ξεκινήσει θετικά την σεζόν. Μόνο ήττες μετράει εκτός έδρας η Σάντεφιορντ, που δέχεται πάρα πολλά γκολ σε αυτά ατα ματς. Πιθανό το over 2,5 σε απόδοση 1,55 από τον ΟΠΑΠ και 1,67 από την Sportingbet.
284. Ιντερνασιονάλ - Σάντος: Έτοιμη για την αντεπίθεση της είναι η Ιντερνασιονάλ, αφού έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά μερικές φορές με θετικά αποτελέσματα. Τίποτα το ιδιαίτερο φέτος η Σάντος, όπως φαίνεται και από την παρουσία της έως τώρα. Ο άσος δίνεται στο 1,75 από τον ΟΠΑΠ και 1,86 στην 2win.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28-6-2015
Ένα και καλό το σημείο μας την Δευτέρα, καθώς μεταξύ άλλων πληρώνει και αρκετά καλά.
289. Μπάερουμ - Μπραν: Στα κάτω της είναι η Μπάερουν, αφού προέρχεται από δύο σερί ήττες, αφού είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Απογοητεύει σε αυτό το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος η Μπραν, αλλά είναι η καλύτερη ομάδα της δεύτερης κατηγορίας και αργά ή γρήγορα θα βρει τον δρόμο της. Διπλό στο 1,90 από τον ΟΠΑΠ και 2,12 στον Stoiximan.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το