Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ


Ο τελικός του Champions League στο Βερολίνο το Σάββατο ανάμεσα στην Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, επισκιάζει σαφώς τα πάντα στο κουπόνι του στοιχήματος, που μικραίνει ολοένα και περισσότερο. Τελευταία αγωνιστική στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, ενώ φινάλε έχουμε αυτή την εβδομάδα και στην Σεγούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας. Από κοντά πλέον τα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας, αλλά και της Λατινικής Αμερικής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05-06-2015
Λίγα πράγματα την Παρασκευή, όπου ξεχωρίζει η πλήρης αγωνιστική στην Ιρλανδία.
130. Ντέρι - Σεντ Πάτρικς: Δύσκολη έξοδος για την Σεντ Πάτρικς, όμως αν παρουσιαστεί σοβαρή θα πάρει αυτό που θέλει και είναι φυσικά οι τρεις βαθμοί της νίκης. Εξάλλου, έχει μείνει χαρακτηριστικά πίσω στην βαθμολογία και η φετινή Ντέρι από την άλλη πλευρά δεν τρομάζει κανέναν. Το διπλό φτάνει στο 1,75 στον ΟΠΑΠ και 2,00 στον Stoiximan.

ΣΑΒΒΑΤΟ 06-06-2015
Αρκετά ματς το Σάββατο, όπου πρωτίστως βέβαια θα μας απασχολήσει ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα.
100. Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα: Δίκαια έφτασε ως εδώ η Γιουβέντους και σαφώς έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Ωστόσο, απέναντι της έχει μια ομάδα που μπορούμε να πούμε ότι δεν παίζεται. Πρόκειται για την Μπαρτσελόνα, που έχει το «φονικό» τρίδυμο μπροστά, που μπορεί να καθορίσει τον αγώνα ανά πάσα στιγμή. Προβάδισμα κακά τα ψέματα για τους «μπλαουγκράνα», με το διπλό να δίνεται στο 1,53 στον ΟΠΑΠ και 1,62 στην Mybet.
192. Βαλερένγκα - Ρόζενμποργκ: Στην μεγάλη κατηγορία της Νορβηγίας έχουμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στην Βαλερένγκα και την Ρόζενμποργκ, όμως η δεύτερη δείχνει ένα σκαλί πιο πάνω φέτος και δικαιολογημένα. Ελαφρύ προβάδισμα στο διπλό του 1,80 από τον ΟΠΑΠ και 1,91 από την Novibet.
200. Χέλσινγκμποργκ - Ατβίνταμπεργκ: Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Χέλσινγκμποργκ να εκμεταλλεύεται μέχρι στιγμής την έδρα της και να έχει ποιότητα σαν ομάδα. Από την άλλη πλευρά, η ουραγός Ατβίνταμπεργκ δύσκολα να προβάλει αντίσταση σε ένα τόσο δύσκολο ματς. Κρατάμε τον άσο στο 1,40 από τον ΟΠΑΠ και 1,60 από την Sportingbet.
283. Σάντεφιορντ - Οντ: Δεύτερη επιλογή από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, όπου η Σάντεφιορντ δίνει ένα σημαντικό ματς, αφού είναι καθηλωμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, όμως έχει την ομάδα να επανέλθει δυναμικά, αρκεί να εκμεταλλετεί την έδρα της. Η Οντ δεν είναι δα και η πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας. Μας κάνει και η διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1,83 από τον ΟΠΑΠ και 2,07 από την 2win.

ΚΥΡΙΑΚΗ 07-06-2015
Την Κυριακή έχουμε τους αγώνες των πλέι οφ στην Ελλάδα, που μας αφήνουν και αυτά πλέον, ενώ έχουμε μεταξύ άλλων και την τελευταία αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν.
314. Λεγκανές - Σαραγόσα: Από την Σεγούντα Ντιβιζιόν θα ασχοληθούμε μονάχα με ένα ματς, με την Σαραγόσα να ορίζει την μοίρα της, κερδίζοντας απλά την βαθμολογικά αδιάφορη Λεγκανές. Αν κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης θα βγει ότι και να γίνει στα πλέι οφ ανόδου. Λογικό διπλό στην τιμή του 1,60 από τον ΟΠΑΠ και 1,70 στην Sportingbet.
339. Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο Ατρόμητος με νίκη μπορεί να βγει ακόμη και δεύτερος, πίσω από τον σημερινό του αντίπαλο, αρκεί να πάρει το ματς. Έχει την ευκαιρία να το κάνει, αφού ο Παναθηναϊκός είναι άνετος και χωρίς κίνητρο. Ο άσος πληρώνει 2,20 στον ΟΠΑΠ και 1,93 στον Stoiximan.
362. Μπόκα - Νιούελς Ολντ Μπόις: Αρκετές γκέλες έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μπόκα Τζούνιορς, που φέτος έχει όλες τις βλέψεις για να πρωταγωνιστήσει και να φτάσει μέχρι τον τίτλο. Η αναμέτρηση με την Νιούελς Ολντ Μπόις δεν είναι και η πιο εύκολη, όμως και η έδρα μπορεί να παίξει τον δικό της ρόλο. Προβάδισμα στον άσο του 1,55 από τον ΟΠΑΠ και 1,75 στην Mybet.

ΔΕΥΤΕΡΑ 08-06-2015
Μετρημένα τα παιχνίδια από το πρόγραμμα της Δευτέρας και στάση θα γίνει στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.
388. Τίγκρε - Αλντοσίβι: Κανένα δικαίωμα δεν δίνει μπροστά στο κοινό της η Τίγκρε, όπου μετράει μέχρι στιγμής 4-1-0 και έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Στα μέτρα της η Αλντοσίβι και μπορεί να διευρύνει το σερί της στα εντός έδρας παιχνίδια, αρκεί να εμφανιστεί σοβαρή. Ο άσος πληρώνει 1,75 στον ΟΠΑΠ και 1,90 στην 2win. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το