Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ



Μπορεί να μην θυμίζει το πρόγραμμα της προηγούμενης εβδομάδας, όμως στο τριήμερο κουπόνι του στοιχήματος Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια, όπως τα πλέι οφ της δικής μας Σούπερ Λιγκ (Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός και Ατρόμητος - ΠΑΟΚ), ο τελικός του κυπέλλου Ιταλίας, όπως και ματς στην Σκανδιναβία την Σεγούντα Ντιβιζιόν και όχι μόνο. Εξάλλου, έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την λήξη των πρωταθλημάτων και το ενδιαφέρον παραμένει μεγάλο.

19-05-2015 Τρίτη , το πρόγραμμα δείχνει μικρό, όμως υπάρχουν δύο παιχνίδια στα οποία μπορούμε να σταθούμε. Στον κωδικό 113 και στο πρωτάθλημα Αυστρίας, η Ριντ υποδέχεται την Άλταχ, με την μοναδική βαθμολογικά ενδιαφερόμενη, να είναι η φιλοξενούμενη ομάδα. Κυνηγά την Ευρώπη και το διπλό προσφέρεται στο 3,25 από τον ΟΠΑΠ και στο 3,45 στον Stoiximan.


Ρίσκο εμπεριέχει και η επόμενη μας επιλογή, αφού η Οσασούνα στον κωδικό 123 ποντάρει πολλά στην έδρα της για να παραμείνει στην Σεγούντα Ντιβιζιόν, την στιγμή που η Λας Πάλμας βρίσκεται ήδη στα πλέι οφ ανόδου. Στον ΟΠΑΠ βρίσκουμε τον άσο στο 2,40 και στο 2,55 στην Mybet.



20-05-2015 Τετάρτη , όπου προσπερνάμε το Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός στον κωδικό 491 και πάμε στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ στον κωδικό 492. Πρόκειται για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ στην Ελλάδα και τα ματς είναι πολύ σημαντικά για τις δύο αυτές ομάδες. Το θέαμα και το σκορ πάει περίπατο και μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Επιλογή ματς το under 2,5, που στον ΟΠΑΠ δίνεται στο 1,70 και στην Novibet στο 1,76.


Τελικός κυπέλλου στην Ιταλία λίγο αργότερα και στον κωδικό 174, όπου η Γιουβέντους παίζει με την Λάτσιο. Πάνε πολλά χρόνια, που η «γηραιά κυρία» σήκωσε το τρόπαια και λίγο δύσκολα να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Εξάλλου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Προβάδισμα στον άσο με 2,00 από τον ΟΠΑΠ και 2,13 στην 2winbet.



21-05-2015 Πέμπτη , λίγες οι επιλογές στο κουπόνι, αλλά υπάρχουν δυο αγώνες που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ο πρώτος αγώνας είναι από την κατηγορία της Σουηδίας και αφορά το παιχνίδι Μάλμε και Χάκεν στον κωδικό 205. Εδώ αναμένονται αρκετά τέρματα και η εμφάνιση του over 2.5 μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο. Η απόδοση του over στον ΟΠΑΠ είναι 1,50 και 1,67 στην Sportingbet.


Το δεύτερο παιχνίδι αφορά τα πλέι οφ του Βελγίου και στον κωδικό 215, όπου η Γάνδη με νίκη επί της Σταντάρ Λιέγηςολοκληρώνει το θαύμα και κατακτά τον τίτλο. Την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην έδρα της δεύτερης Άντερλεχτ, οπότε πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή σήμερα και να πάρει τη νίκη. Ο άσος στον ΟΠΑΠ πληρώνει 1,60 και 1,73 στον Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες

Προγνωστικά Τρίτης
113. Ριντ - Άλταχ 2 3,25 (ΟΠΑΠ) - 3,45 (Stoiximan.gr)
123. Οσασούνα - Λας Πάλμας 1 2,40 (ΟΠΑΠ) - 2,55 (2winbet.gr)

Προγνωστικά Τετάρτης
492. Ατρόμητος - ΠΑΟΚ Under 2,5 1,70 (ΟΠΑΠ) - 1,76 (sportingbet.gr)
174. Γιουβέντους - Λάτσιο 1 2,00 (ΟΠΑΠ) - 2,13 (2winbet.gr)

Προγνωστικά Πέμπτης
205. Μάλμε - Χάκεν Over 2,5 1,50 (ΟΠΑΠ) - 1,67 (novibet.gr)
215. Γάνδη - Σταντάρ Λιέγης 1 1,60 (ΟΠΑΠ) - 1,73(Stoiximan.gr)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το