Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-02-15



Τούρ - Άρλ : Ντέρμπι στην ουρά της βαθμολογίας με την Τούρ να δείχνει ότι είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Η Άρλ σε κάθε αγωνιστική επιβεβαιώνει τα σενάρια που την θέλουν να υποβιβάζεται, έχει ξεμείνει στους 14 βαθμούς και χρειάζεται να καλύψει μια διαφορά 10 βαθμών για να μπορέσει να σωθεί. Θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο άσος στο 1,88 νομίζω ότι είναι δίκαιος και έχει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.
Άσος  -  1,88
 
Νιόρ - Ντιζόν : Ξαναγύρισε στις επιτυχίες η Ντιζόν μετά τα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα που είχε και πραγματικά είδα έκπληκτος σήμερα τις αποδόσεις που την θέλουν αουτσάιντερ στον σημερινό αγώνα. Η Νιόρ φέτος έχει χάσει τον στόχο που την ήθελε να διεκδικεί την άνοδο. Το μοναδικό που πρέπει να κάνει απο εδώ και πέρα είναι να διασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Αυτό θα την κάνει να είναι πιο προσεκτική στα παιχνίδια της και να μην ρισκάρει καθόλου στα εναπομείναντα παιχνίδια. Θεωρώ ότι η Ντιζόν είναι το φαβορί σήμερα καθώς έχει το κίνητρο αλλά και καλύτερη ομάδα.
2 DNB- 2,12
 
Οσέρ - Τρουά : Η Τρουά είναι σίγουρα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά στα τελευταία μάτς βγάζει ένα μικρό ντεφορμάρισμα το οποίο δεν έχει υπολογιστεί στις αποδόσεις των μπούκ. Η Οσέρ θα παίξει για την νίκη, αλλά στην πορεία του αγώνα αν δεν της βγούν κάποια πράγματα, θεωρώ ότι θα συμβιβαστεί με την ισοπαλία. Με την ισοπαλία θα είναι και η Τρουά ευχαριστημένη.
Χ Ημι - 1,93

Χάβρη - Κλερμόν : Καλύτερη ομάδα είναι οι γηπεδούχοι ειδικά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Η Κλερμόν προσπαθεί κυρίως με ισοπαλίες να πάρει βαθμούς και αυτό μέχρι ένα σημείο το έχει πετύχει καθώς σε 23 αγώνες μέχρι στιγμής έχει ήδη 10 ισοπαλίες. Η Χάβρη πέρασε απο ντεφορμάρισμα το προηγούμενο διάστημα αλλά απο τι φαίνεται αρχίσει ξανά να βρίσκει τα σωστά πατήματα της. Ο άσος πιστεύω ότι έχει αρκετές πιθανότητες.
Άσος - 2,08
 
Κρετέιγ - Βαλενσιέν : Στο 0-0 έμεινε το προηγούμενο μάτς της Κρετέιγ με την Χάβρη και αυτό ήταν είδηση κάθως οι γηπεδούχοι παίζουν πολύ επιθετικά φέτος ειδικά στην έδρα τους και είναι σπάνια τα under αποτελέσματα. Η Βαλενσιέν είναι σε χάλια κατάσταση και για να αλλάξει το κακό κλίμα θεωρώ ότι θα ψάξει την νίκη ΄σημερα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να παίξει επιθετικά και αυτό θα βολέψει πιο πολύ την Κρετέιγ ώστε να κάνει το παιχνίδι που της αρέσει. Λογικά θα έχουμε αρκετά γκολ με την συμμετοχή και των δυο ομάδων.
Over 2,5 - 2,05
 
Γκάζελεκ - Ανζέ : Η Ανζέ έχει αρχίσει να ανεβαίνει και όλα δείχνουν ότι μπορεί φέτος να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Εκτός έδρας πάντως δεν είναι και τόσο αποτελεσματική γιαυτό θα αποκλείσω το διπλό μέσα σε μια τόσο καλή έδρα. Αν η Γκάζελεκ ήταν σε καλύτερη κατάσταση θα επέλεγα τον άσο, αλλά με την εικόνα που έχω και για τις δυο ομάδες θεωρώ ότι η ισοπαλία θα αφήσει και τις δυο ικανοποιημένες.
Χ - 3,00

Λαβάλ - Ορλέαν : Αρκετά καλή και μαχητική η ομάδα της Ορλεάν, αλλά η Λαβάλ στην έδρα της μεταμορφώνεται και έχει κερδίσει μεγαλύτερες και δυσκολότερες ομάδες απο την Ορλεάν. Θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν για την ισοπαλία και σίγουρα έχουν κάποιες πιθανότητες να το καταφέρουν, αλλά το 2,20 του άσου είναι value bet και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.
1 - 2,22
 
 
Σατορού - Αζαξιό : Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας η Σατορού πολύ δύσκολα απο τι φαίνεται θα αποφύγει φέτος τον υποβιβασμό. Η Αζαξίο έχει καλύτερη ομάδα αλλά γενικά και αυτή δυσκολεύεται πολύ στους εκτός έδρας αγώνες. Η Σατορού σίγουρα θα ρισκάρει καθώς δεν έχει κανένα νόημα πια να παίζει για ισοπαλίες και ίσως αυτό να βολέψει την Αζαξιό στο να παίξει με αντεπιθέσεις. Δεν θα ρισκάρω στο ποιος θα είναι ο νικήτης αλλά θα επιλέψω το 2-3 γκολ που θεωρώ ότι είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα.
2-3 - 2,02

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το