Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ EURO 2016



Ελλάδα - Ν. Φερόες : Επιτακτική η νίκη για την εθνική Ελλάδος και λογικά θα έρθει κιόλας, αλλά το 1,15 του άσσου δεν νομίζω ότι αξίζει να παιχθεί σε σοβαρό στοίχημα.
 
Ο Ρανιέρι κάλεσε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα και είναι άγνωστο ακόμα ποιούς σκοπύει θα χρησιμοποιήσει. Όποιον και να βάλει πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο έως και αδύνατο να μην κερδίσουμε σήμερα την πιο αδύνατη ομάδα του ομίλου.
 
Τα νησιά Φερόες μέχρι στιγμής έχουν 3 ήττες στους 3 αγώνες που έχουν δώσει. Όποιος όμως έχει παρακολουθήσει τους αγώνες θα διαπίστωσε ότι οι παίκτες απο τα νησιά Φερόες μπορεί να μην έχουν ποιότητα, έχουν όμως μεγάλο πείσμα και καλή φυσική κατάσταση που τους επιτρέπει να τρέχουν αδιάκοπα σε όλο τον αγώνα. Η Εθνική μας λογικά θα κερδίσει σήμερα αλλά αυτή η νίκη πιστεύω ότι θα έρθει εντελώς οριακά και όχι με πολλά γκόλ. Απο το να επιλέξω τον άσσο που δεν αξίζει τίποτα θα ρισκάρω στο under 2,5 πιστεύοντας ότι θα έχουμε ένα αρκετά μικρό σκόρ.
under 2,5 με απόδοση 2,30 stoiximan  
 
 
Σκωτία - Ιρλανδία : Αυτές οι 2 ομάδες λογικά θα είναι που θα παλέψουν για την 3η θέση και έχει πολύ μεγαλή σημασία το σημερινό μεταξύ τους αποτέλεσμα. Η Ιρλανδία μέχρι στιγμής δείχνει μεγάλη σοβαρότητα και ευχέρεια στο σκοράρισμά, ενώ η Σκωτία στα τελευταία 2 παιχνίδια έχει ανεβάσει στροφές και δείχνει ικανή ακόμα και για την 2η θέση. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι όπου θα έχουμε γκόλ και απο τις 2 ομάδες.
G / G  - 2,08
 
 
Γεωργία - Πολωνία : Στην πρώτη θέση του ομίλου είναι η Πολωνία και πιστεύω ότι στον σημερινό αγώνα κυρίως θα επιδιώξει να μην χάσει. Ποιοτικά έχει καλύτερη ομάδα απο τους Γεωργιανούς, αλλά εκτός έδρας συνήθως δεν ανοίγεται. Η Γεωργία κινείται όπως συνήθως σε μέτρια επίπεδα στηριζόμενη περισσότερο στο αμυντικό της παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα παίξει αρκετά κλειστά και σήμερα και θα προσπαθήσει να απειλήσει απο κάποια κόντρα επίθεση. Τα 2-3 γκολ λογικά είναι το πιο φυσιολογικό σκόρ γιαυτόν τον αγώνα
2-3 γκολ - 1,97
 
 
Ουγγαρία - Φινλανδία : Με την ίδια βαθμολογία στους 4 βαθμούς είναι και οι δυο ομάδες, οι οποίες είναι στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα. έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα μέχρι στιγμής, εμάς θα μας βόλευε αυτό το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο, αλλά θεωρώ ότι οι Ούγγροι έχουν καλύτερη ομάδα απο τους Φινλανδούς και εύκολα η δύσκολα θα πάρουν την νίκη σήμερα.
Άσος - 2,25
 
 
Ρουμανία - Β. Ιρλανδία : Οι Ρουμάνοι με νίκη θα μπούν επικεφαλής στον όμιλο μας, αλλά δεν νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι τόσο εύκολα γιαυτούς, τουλάχιστον όσο θέλουν να νομίζουμε οι μπούκ. 3 στα 3 έχουν οι Βορειο Ιρλανδοί έχοντας πάρει διπλό μέσα στην ελλάδα και διπλό μέσα στην Ουγγαρία. Απο αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής πιστεύω ότι ο αγώνας θα είναι ντέρμπι όπου κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό να βγεί. Οι Ρουμάνοι στηρίζονται πολύ στην άμυνα τους, αλλά οι Β . Ιρλανδοί τρέχουν σαν δαιμονισμένοι στις αντεπιθέσεις. Το G / G έχει αρκετά μεγάλη απόδοση και παρόλο που οι Ρουμάνοι δεν τρώνε εύκολα γκολ πιστεύω ότι αξίζει να παιχθεί.
G / G - 2,45
 
 
Γερμανία - Γιβραλταρ : Απο 2 σερί κακά αποτελέσματα έρχονται οι Γερμανοί, οι οποίοι θέλουν την νίκη σήμερα και δεν πρόκειται να δυσκολευτούν καθόλου απέναντι στους ερασιτέχνες του Γιβραλταρ. Το θέμα ότι για να μπορέσεις να πάρεις κάτι αξιόλογο απο αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να γίνεις μάντης και να προβλέψεις στα πόσα γκόλ θα κουραστούν και θα σταματήσουν οι Γερμανοί . Το σκόρ μπορεί να πάει πχ απο 5-0 έως και 10-0. Εγώ προσωπικά επειδή ο Μίλερ δείχνει αρκετά φορμαρισμένος θα επιλέξω ότι θα είναι ο πρώτος σκόρερ του παιχνίδιου καi επιπλέον ένα funbet στο 9-0 που έχει 7,25 απόδοση.
Πρώτος σκόρερ Μίλερ : 3,00 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το