Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μπορεί το διπλό η Τότεναμ



Νιούκαστλ - Τότεναμ : Υπο διάλυση φαίνεται να είναι τον τελευταίο καιρό η Νιούκαστλ και αυτό μπορούν να το εκμεταλευτούν οι γηπεδούχοι για να πάρουν το οποίο θα τους κρατήσει στις Ευρωπαικές θέσεις.

Η Νιούκαστλ δεν έκανε καμία μεταγραφική προσθήκη τον Ιανουάριο και αυτό φαίνεται πως το πληρώνει τώρα. Στα τελευταία 6 απο τα 7 παιχνίδια που έχει παίξει δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, ενώ για τον σημερινό αγώνα θα απουσιάζουν οι : Ρεμί, Τιοτέ, Ντεμπούσι και Κολοτσίνι οι οποίοι θα έπαιζαν όλοι στην βασική ενδεκάδα.
Η Τότεναμ μετά το πατατράκ με την Μάντσεστερ Σίτι, έφερε μια ισοπαλία με την Χάλ και την προηγούμενη αγωνιστική επανήλθε στις νίκες με το 1-0 επι της Έβερτον. Οι φιλοξενούμενοι με τον Σέργουντ στην τεχνική ηγεσία έχουν την καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή στην premier league και πιστεύω ότι μπορούν να εκμεταλέυτούν σήμερα την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Νιούκαστλ. 
Διπλό  με απόδοση 2,30 mybet.com 
Άρσεναλ - Μάντσεστερ : Απο 2 κακά αποτελε΄σματα έρχονται και οι 2 ομάδες με την Γιουνάιτεντ πάντως να έχει περισσότερα προβλήματα, αφού το παρατετάμενο ντεφορμάρισμα απειλεί να την αφήσει εκτός απο όλες τις Ευρωπαικές θέσεις. Η Άρσεναλ θέλει την νίκη σήμερα για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσει το σόκ απο την πεντάρα που έφαγε στην Λίβερπουλ. Η λογική λέει άσο άλλά πάντως είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και θέλει προσοχή.
Άσος με απόδοση 2,25 Callbet.gr 
Ατρόμητος - Ολυμπιακός : Απλά για παρακολούθηση είναι το αυτό το μάτς και όχι για στοιχηματισμό. Το διπλό ίσως να έχει κάποιες ελπίδες να επιβεβαιωθεί αλλά στο 1,65 δεν έχει καμία αξία. Αν υποθέσουμε ότι ο Ατρόμητος θα χρησιμοποιήσει την ίδια τακτική των προηγούμενων μάτς για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ίσως μια αξία να υπάρχει στο under 1,5 goal, αλλά για fun bet
under 1,5 με απόδοση 2,80 stoiximan 
Ολυμπιακός Β - Παναθηναικός : Ο Παναθηναικός λογικά θα χρησιμοποιήσει αρκετές ρεζέρβες, αφού το σκόρ του πρώτου αγώνα του έχει δώσει ήδη την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει μια νίκη απέναντι στον Παναθηναικό απλά και μόνο για το γόητρο αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να τα καταφέρει. Νομίζω ότι τα 2-3 γκόλ είναι η καλύτερη επιλογή.
2-3 γκόλ με απόδοση 2,00 Callbet.gr 
bombΈβερτον - Κρύσταλ Πάλας : Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση στα 4 τελευταία παιχνίδια όπου έχει 1 νίκη 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Αντιθέτως η Πάλας δείχνει πολύ σοβαρή και μετρημένη στα τελευταία της παιχνίδια και θεωρώ ότι μπορεί να το παλέψει σήμερα έστω και για την ισοπαλία.
Χ : 4,30 ,  2 : 8,00  mybet.com 
bomb Φούλαμ - Λίβερπουλ : Η Λίβερπουλ διάλυσε στην κυριολεξία στονξ προηγούμενο αγώνα την Άρσεναλ και σίγουρα σήμερα είναι το φαβορί για την νίκη. Όπως είπα και στην προηγούμενη αγωνιστική της premier league η Φούλαμ απο εδώ και πέρα θα πάιζει σε κάθε αγώνα και έναν τελικό για την επιβίωση της και όπως πήρε το Χ μέσα στο Μάντσεστερ δεν νομίζω ότι είναι απίθανο να επαναλάβει κάτι παρόμοιο και σήμερα. 
1Χ διπλή ευκαιρία με απόδοση 3,00 stoiximan

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το