Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

CHAMPIONS LEAGUE PROGNOSTIKA 17-09-13



Γαλατασαράι - Ρεάλ : Η Ρεάλ σίγουρα είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά όχι και για 1,60 το διπλό. Η Γαλατά σήμερα θα παίξει αρκετά συντηρητικά και δεν πρόκειται να δώσει χώρους στους επιθετικούς της Ρεάλ να κάνουν παιχνίδι γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό δεν τους συμφέρει. Πιστεύω ότι θα γίνει πολύ κλειστό παιχνίδι απο την μεριά της Γαλατά και θα προσπαθήσει με αντεπιθέσεις κυρίως να πάρει το παιχνίδι. Αν δεν το πάρει η ισοπαλία δεν πρόκειται να τους χαλάσει.
 
Αυτό που θέλουν να αποφύγουν οι Τούρκοι είναι η ήττα γιαυτό και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Νομίζω ότι το under 2,5 έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί.
 
under 2,5 με απόδοση 2,35 στον stoiximan.gr  
 
 
Ολυμπιακός - Παρί Σεν Ζερμέν: Δεν ξεκίνησε καλά στην Γαλλία η Παρί και γιαυτό ήδη βρίσκεται στην 3η θέση πίσω απο Σεντ Ετιέν και Μονακό. Βέβαια ακόμα είναι νωρίς και στην πορεία θα βρεί αρκετές ευκαιρίες να καλύψει αυτή την διαφορά, αλλά τα πρώτα συμπεράσματα απο την πρωταθλήτρια Γαλλίας δεν είναι και τόσο καλά. Το πρόβλημα κυρίως εστιάζεται στην μη καλή συνεργασία Καβάνι - Ιμπραήμοβιτς. Αν κάποια στιγμή λυθεί αυτό το θέμα και αυτοί οι 2 συνεργαστούν σωστά, τότε θα δούμε μια τελείως διαφορετική ομάδα.
 
Ο Ολυμπιακός με εντελώς καινούργια ομάδα σε σχέση με πέρυσι είναι απορείας άξιο πως και έχει 4 νίκες στα πρώτα 4 παιχνίδια στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα πάντως έχει ακόμα πολύ δρόμο για να στρώσει και να αποδώσει αυτά που θέλει ο Μίτσελ στο Champions League κυρίως, γιατί στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίπαλος.
 
Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός αδικείται απο τις αποδόσεις που έχουν βγεί. Στην έδρα του έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί αν βρεθεί σε καλή ημέρα να κερδίσει την οποιαδήποτε ομάδα. Το μόνο λίγο που με φοβίζει στο να επιλέξω τον άσο σκέτο είναι ότι στις πρεμιέρες γενικά δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Η απόδοση στον άσο πάντως είναι προκλητική και έτσι πιστεύω ότι αν το συνδιάσουμε με το DNB έχουμε πολλές πιθανότητες να βγούμε κερδισμένοι. Το DNB θα μου εξασφαλίσει σε περίπτωση ισοπαλίας να μην χάσω τα χρήματα μου, αφού η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα για καμία απο τις 2 ομάδες.
 
Άσος DNB με απόδοση 2,60 στην Μybet.com 
  
Κοπεγχάγη - Γιουβέντους : Καμία σχέση η φετινή Κοπεγχάγη με την ομάδα που ξέραμε σαν την πρωταθλήτρια Δανίας. Με 7 βαθμούς σε 8 αγώνες βολεδέρνει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και ήδη έχει 13 βαθμούς απο την πρώτη Μίντιλαντ. Η Γιουβέντους αν παίξει σοβαρά θα πάρει μια πολύ χαλαρή νίκη σήμερα. Οι εταιρείες το φοβούνται πολύ αυτό και γιαυτό έχουν ρίξει το διπλό στο 1,40. Θα επιλέξω το ασιατικό χάντικαπ -1 γκόλ για νίκη της Γιουβέντους που είναι σε καλύτερη απόδοση και κατά την γνώμη μου έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.
 
Νίκη Γιουβέντους -1 γκόλ με απόδοση 2,00 στην Callbet.gr  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το