Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποντάρουμε στην φόρμα της Μπάγερν

Με 4/6 κλείσαμε το σαββατοκύριακο και την Κυριακή περάσαμε το γκολ/γκολ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ και το Χ2 της Αλαβές στην Μπέτις, που “πλήρωναν” καλά. Πάμε στα σημερινά, σε ένα μέτριο σε επιλογές και ευκαιρίες κουπόνι, με την στήλη μου να στηρίζει την Μπάγερν Μονάχου, που αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ.

533. Λίβερπουλ- Μπάγερν Μονάχου:  Πρώτη μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες, που θεωρούνται μεγαθήρια στην Ευρώπη και το “Άνφιλντ” θα βράζει, αν και ο μεγάλος στόχος και η δίψα των φίλων της Λίβερπουλ είναι το πρωτάθλημα. Το δήλωσε άλλωστε και ο Γιούργκεν Κλοπ.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι οι “ρεντς” δεν ενδιαφέρονται για το αποψινό ματς και την πρόκριση στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θεωρώ ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι πιο φορμαρισμένη και σε καλύτερο φεγγάρι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το απέδειξε στο 3-2 με την Άουγκσμπουργκ, ενώ μείωσε στην κορυφή στους 3 πόντους και έχει ανέβει ψυχολογικά.
Θα στηρίξω τους “Βαυαρούς”, καθώς θεωρώ ότι μπορούν να σταθούν όρθιοι κόντρα στους “ρεντς”. Χ2 στο 1.75  Stoiximan

534. Λυών- Μπαρτσελόνα:  Η Λυών είχε το μυαλό της στην Μπαρτσελόνα και νίκησε με άγχος την ουραγό Γκινγκάμπ με 2-1, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Μέσι με την παρέα του, που “λύγισαν” με 1-0 την Βαγιαδολίδ και όπως δήλωσε και ο Πικέ “πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα στο ματς με την Λυών”.
Στο κομμάτι του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λυών τα δίνει όλα και μην ξεχνάμε ότι δεν έχασε από την Σίτι στα παιχνίδια του ομίλου, στα οποία είχε 6/6 γκολ/γκολ. Στον αντίποδα, οι “μπλαουγκράνα” δεν διανύουν την καλύτερη κατάσταση τους και έχουν και την “καβάντζα” της ρεβάνς, οπότε δε νομίζω να φορτσάρουν από νωρίς.
Αν συνυπολογίσουμε ότι οι Γάλλοι θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι και η Μπαρτσελόνα έχει θέματα φέτος στα μετόπισθεν δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να σκοράρει. Λογικά θα “ανοίξει” από νωρίς το παιχνίδι. Πάμε στο γκολ/γκολ μαζί με το οβερ στο 1.80. Betshop

698. ΚΠΡ- Γουέστ Μπρόμιτς: Η ΚΠΡ προέρχεται από ήττα με την Γουότφορντ, αν και το πάλεψε (1-0) γνωρίζοντας “γλυκό ” αποκλεισμό από το Κύπελλο Αγγλίας, αφού κέρδισε τις εντυπώσεις. Στην αντίπερα όχθη, η Μπρόμιτς κυνηγάει την άνοδο μέσω των μπαράζ και θέλει να μείνει στα ψηλά.
Κέρδισε με 2-0 την Άστον Βίλα και πάει με καλή ψυχολογία στο αποψινό ματς, αφού έμεινε άτρωτη για 3ο διαδοχική παιχνίδι. Υπάρχει διαφορά ποιότητας, αλλά η ΚΠΡ έδειξε καλά στοιχεία με την Γουότφορντ και δεν έχει άγχος, αφού δύσκολα θα κινδυνέψει, ενώ ούτε προλαβαίνει τα μπαράζ. Έχει λογική το οβερ, περιμένοντας ανοιχτό ματς με φάσεις εκατέρωθεν. 1.75 απόδοση. Sportingbet.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το