Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πάμε Στοίχημα: Η Λειψία θέλει να “κλειδώσει” το Τσάμπιονς Λιγκ

Σάββατο σήμερα και το κουπόνι περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, αλλά πρέπει να βρούμε τις ευκαιρίες και να μην “πέσουμε με τα μούτρα”. Για σήμερα θα κινηθώ με τρεις αναμετρήσεις που αφορούν τα γκολ και βάση μου θα είναι η δοκιμασία της Λειψίας στην έδρα της Στουτγάρδης.

442. Στουτγάρδη- Λειψία:  Η Στουτγάρδη παλεύει για την παραμονή, αλλά δεν μπορεί. Πολλά κενά στην άμυνα, καμία φαντασία στο δημιουργικό κομμάτι και μία ομάδα γενικότερα που δεν πείθει ότι μπορεί να σώσει την παρτίδα. Στο τελευταίο ματς έχασε στο Ντίσελντορφ από την Φορτούνα με 3-0 και “κατεβασμένα χέρια”.
Από την άλλη, έχουμε μία Λειψία που χαίρεσαι να την βλέπεις. Πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, με ισορροπία σε όλες τις γραμμές και δεν είναι τυχαίο ότι έχει θέσει σαν στόχο την 4η θέση, που χαρίζει θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.
Η Στουτγάρδη όσο περνάει ο καιρός καλείται να βρει βαθμούς, αλλά δεν αλλάζει κάτι προς το καλύτερο. Η Λειψία θα βρει χώρους και με ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας θα βρει δίχτυα σε μία άμυνα που παραπαίει. Πρέπει να ανοιχτούν και οι γηπεδούχοι, λόγω της ανάγκης για βαθμούς. Πάμε στο οβερ του 1.67 Stoiximan

 539. Αταλάντα- Μίλαν:  Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, που έχουν τον ίδιο στόχο και αυτός είναι φυσικά η κατάληψη της 4ης θέσης, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Προέρχονται από συνεχόμενες νίκες, ο Πιάτεκ “πυροβολεί” κατά ριπάς από τότε που φόρεσε την φανέλα της Μίλαν ερχόμενος από την Τζένοα και το 3-0 επί της Κάλιαρι δείχνει ότι και η άμυνα των “ροσονέρι” έχει σφίξει στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Στο Μπέργκαμο η Αταλάντα παίζει πάντα προς το καλύτερο και βγάζει αρκετές φάσεις, ενώ η Μίλαν με αιχμή του δόρατος τον Πιάτεκ, μπορεί να κάνει γκολ και να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.Καλοπληρωμένο και πιθανό το αμφίσκορο στο 1.72.   Betshop

557. Μπαρτσελόνα- Βαγιαδολίδ:  Τελείωσαν τα ψέμματα για την Μπάρτσα, αφού μετράει 2 ισοπαλίες με Βαλένθια και Μπιλμπάο και η Ρεάλ Μαδρίτης πλησίασε στους 5 πόντους από την κορυφή.
Η Βαγιαδολίδ βρίσκεται στο +3 από την παραμονή και δεν πρόκειται να κλειστεί στο “Καμπ Νου”, αφού δεν είναι του στυλ της το αμυντικό προφίλ και θα προσπαθήσει να “χτυπήσει” στην κόντρα, αν και δεν περιμένει πολλά κόντρα στους “μπλαουγκράνα”.
Μπορεί την Τρίτη να παίζει Τσάμπιονς Λιγκ για τους “16” με την Λυών στην Γαλλία, αλλά καλείται να “ξεσπάσει” η ομάδα του Βαλβέρδε, για να επανέλθει στις νίκες και να βρει και πάλι την καλή της ψυχολογία. 1 και οβερ 3.5 στο 1.95.Sportingbet.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

PAME STOIXIMA APOLLON SMIRNIS-PAS GIANNINA PROGNOSTIKA

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα :  Ο Απόλλωνας την προηγούμενη αγωνιστική στην Θεσ/νικη στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε σημάδια ζωής και η νίκη μέσα στο Χαριλάου ίσως αποδειχθεί πολύ καθοριστική για την συνέχεια.   Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για τους γηπεδούχος που θέλουν διακαώς την νίκη, αφού τα Γιάννενα διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πιο ποιοτική ομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Απόλλωνα είναι πως οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δείξει μια αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τα Γιάννενα φέτος σε 8 αγώνες εκτός έδρας που έχουν δώσει έχουν πάρει μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα, φάνηκε καθαρά η αποδυνάμωση της ομάδας των Ιωαννίνων με την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι και Τσάβες.   Με το δεδομένο ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν καλή ψυχολογία απο την νίκη με τον Άρη, συν ότι καίγονται για την νίκη, πιστεύω ότι αξίζει η απόδοση στον άσο που αγγίζει σχεδόν το 2,40   Άσος με απόδοση 2,38  stoiximan.gr   Π

Προγνωστικά στοιχήματος 27-12-15 (δυάδα)

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Τελευταία Κυριακή του χρόνου σήμερα με το κουπόνι να έχει λίγες επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές που κράτησα... Κάλιαρι - Προ Βερτσέλι :  Η Κάλιαρι κέρδισε και την Σαλερνιτάνα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα. Ιδιαίτερα δυνατή εντός έδρας με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αγώνες, ενώ συνολικά στις 6 από τις 7 τελευταίες νίκες της επικράτησε με under 3,5. Η Βερτσέλι ηττήθηκε με 0-1 από την Περούτζια και παρέμεινε στο μέσον της βαθμολογίας. Οι 10 ήττες της φέτος ήρθαν όλες με under 3,5, με τις 9 να είναι και με under 2,5, ενώ εκτός έδρας εμφάνισε και 8/10 under 2,5. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, θα βρουν τον τρόπο να επικρατήσουν, αλλά η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων με οδηγεί σε χαμηλά σκορ.   1 & Under 3,5 Άντερλεχτ - Βέστερλο :  Η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Λόκερεν στο φινάλε και παρέμεινε αήττητη για 5 παιχνίδια. Έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση, με την άμυνα της να ''μπάζει'

Europa League Prognostika

Ατρόμητος - Αλκμάαρ  : Απογοήτευσε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της super league ο Ατρόμητος και αν παίξει το ίδιο παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την βγάλει καθαρή με την Αλκμάαρ. Δυο φορές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκόρ και 2 φορές ισοφάρισε. Το θέμα είναι ότι η Αλκμάαρ δεν είναι Εργοτέλης και δεν πρόκειται να συγχωρέσει τα λάθη που θα γίνουν.  Η Αλκμαάρ φέτος γενικά έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι, αλλά διαθέτει μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες 2 αγωνιστικές του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει 2 νίκες. Η μία νίκη είναι με 3-2 επι του Άγιαξ και αυτό νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος υποψιασμένος απο τον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη θα παίξει πιο συντηρητικά, αλλά και πάλι ο ρυθμός της Αλκμάαρ μπορεί να τον παρασύρει και να δούμε ένα σκόρ που να είναι πάνω απο τα 2,5 γκόλ. Αυτό είναι και το στοίχημα το