Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουάριος, 2014

Bundesliga προγνωστικά στοιχήματος 28-02-14

Χέρτα-Φράιμπουργκ:  οι δύο ομάδες έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους, με τους γηπεδούχους να μάχονται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και τους φιλοξενούμενους για τη σωτηρία. Σαφώς και τις χωρίζει αγωνιστική ποιότητα και είναι λογικό σε μια τέτοια αναμέτρηση η Χέρτα να είναι το φαβορί. Εντός έδρας οι πρωτευουσιάνοι πάντως έχουν χάσει τη σταθερότητά τους και καλούνται απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται για τη σωτηρία του να δείξουν χαρακτήρα αλλά και να επιβάλλουν το ρυθμό τους.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 27-02-14

Μπενφίκα - ΠΑΟΚ  : Δεν ήταν καλός στον πρώτο αγώνα ο δικέφαλος παρόλο που απο την Τούμπα αντλεί την περισσότερη δυναμή του. Τελείως στατιτικός, χωρίς να μπορεί να κυκολοφορήσει την μπάλα έδειχνε φοβισμένος και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την Μπενφίκα.   Η Μπενφίκα πάντως έδειξε να μην τον φοβάται καθόλου γιαυτό και προτίμησε κάποιους βασικούς παίκτες να τους ξεκουράσει. Τελικά δικαιώθηκε απο το αποτέλεσμα, αν και το γκόλ ήταν οφσάιντ. Σημασία στο ποδόσφαιρο έχει το αποτέλεσμα και αυτό έδειχνε 0-1 στο τέλος του αγώνα. 

NETBET BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ 100€

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΝΟΥΣ | ΒΕΤ BONUS | FREE BET BONUS | BONUS EGGRAFIS: NETBET BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ 100€ : Netbet 100€ Μπόνους Εγγραφής Η Netbet είναι ένα απο τα μεγαλύτερα σάιτ αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο! Στην σελίδα της Netbet.c...

Συνάντηση Ντρογκμπά - Μουρίνιο σήμερα στο Τουρκ Τέλεκομ Αρίνα

Γαλατασαράι - Τσέλσι  : Η Τσέλσι είναι ανώτερη σε όλα τα επίπεδα, αλλά το μάτς δεν θα είναι και τόσο εύκολο σήμερα στην Τουρκία. Ο Μαντσίνι είναι ένας απο τους καλύτερους προπονητές σε θέματα τακτικής και γιαυτό δεν είναι τυχαίο ότι άφησε εκτός champions league την Γιουβέντους.   Ο Μουρίνιο βέβαια είναι καλύτερος απον τον Μαντσίνι και σίγουρα θα έχει μελετήσει πάρα πολύ αυτόν τον αγώνα. Θεωρώ ότι θα δούμε έναν αγώνα καθαρά τακτικής, με αργό τέμπο και λίγα γκόλ. Πολλές πιθανότητες έχει και η ισοπαλία, αφού η Τσέλσι στον επαναληπτικό θα έχει το πλεονέκτημα παίζοντας στην έδρα της. 

Δύσκολο άλλα όχι απίθανο το αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ  : 2 μήνες περιμένει αυτό το μάτς ο Ολυμπιακός και βρίσκει την Μάντσεστερ να μην είναι και σε τόση καλή κατάσταση, αλλά όπως και να έχει η ποιότητα και τα ονόματα των φιλοξενούμενων είναι τόσο μεγάλα που τρομάζουν την οποιαδήποτε ομάδα.   Η Μάντσεστερ έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης στον προηγούμενο αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας, αλλά και πάλι δεν ήταν η γνωστή Γιουνάιτεντ που όλοι ξέρουμε. Η προιστορία είναι μακράν υπέρ της στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό περασμένων όμως περιόδων.

Δεν χάνει στην έδρα της η Ζενίτ

http://www.bet-on-arme.com/prognostika-stoiximatos/prognostika-stoixima-harrinio/2087-zenit-dortmund Ζενίτ-Ντόρτμουντ:  αρκετά αμφίρροπο το συγκεκριμένο ζευγάρι αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση, όσο κι αν οι μπουκ χρίζουν φαβορί τους Γερμανούς. Η Ντόρτμουντ δεν είναι η περσινή ομάδα που πραγματικά θαυμάσαμε όλοι, αλλά μια καλή ομάδα με πολλές όμως αδυναμίες και προβλήματα, τα οποία έγιναν μεγαλύτερα μετά την ανακοίνωση της πώλησης του Λεβαντόφσκι στη Μπάγερν. Στόχος στο αποψινό ματς είναι μια ισοπαλία ή να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ που θα της δώσει ελπίδες πρόκρισης.

3 αγώνες χωρίς νίκη είναι πολλοί για την Μπιλμπάο

Μπέτις - Μπιλμπάο  : Η Μπέτις δεν έχει ελπίδες για σωτηρία, εκτός και αν απο εδώ και πέρα κάνει συνέχεια νίκες εντός και εκτός έδρας. Πιστεύω όμως ότι αυτό είναι ανέφικτο και μάλλον το ίδιο πρέπει να έχει καταλάβει και προπονητής της ομάδας, γιατί δεν είναι λογικό να χρησιμοποιεί συνεχόμενα την βασική ενδεκάδα σε κύπελλο, europa league και πρωτάθλημα, ενώ θα έπρεπε ο βασικός στόχος της ομάδας να είναι η σωτηρία της.

Με πάθος για την νίκη σήμερα ο Απόλλωνας

Απόλλωνας Σμύρνης - Πανιώνιος  : Οι Νεοσμυρνιώτες μετά απο μια κακή περίοδο όπου δεν μπορούσαν να σταυρώσουν βαθμό, κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική να πάρουν απέναντι στα Γιάννενα το τρίποντο. Η νίκη αυτή σίγουρα τους απάλλαξε λίγο απο το άγχος του υποβιβασμού, παρόλα αυτά θα χρειαστούν και άλλες τέτοιες νίκες στην συνέχεια για να σιγουρέψουν την θέση τους.   Ο Απόλλωνας δεν τα κατάφερε όπως και πολλοί άλλοι να πάρει βαθμό μέσα στο Αγρίνιο. Το παιχνίδι πάντως ήταν απόλυτα μοιρασμένο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1. Ο αγώνας πάντως σήμερα είναι πολύ κρίσημος για τους γηπεδούχους και συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις οι παίκτες δείχνουν μεγάλο πάθος στον αγώνα και πέρνουν αποτελέσματα ειδικά όταν πρόκειται για μάτς στην έδρα τους. Το παιχνίδι σίγουρα δεν θα είναι εύκολο αφού και ο Πανιώνιος θα ήθελε την νίκη σήμερα για να εξασφαλιστεί περισσότερο, αλλά με το δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι είναι ένα βήμα πριν την επικίνδυνη ζώνη περιμένω να ζητήσουν με περισσότερο πάθος την

Για over το Κροτόνε - Μπρέσια σήμερα

Κροτόνε-Μπρέσια:  οι δύο ομάδες μάχονται για να μπουν στα play-off της ανόδου και σίγουρα η μεταξύ τους κόντρα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Και οι δύο αντίπαλοι αγωνίζονται τόσο εντός όσο και εκτός με το ίδιο στυλ παιχνιδιού, γι' αυτό εξάλλου εμφανίζουν παρόμοια αποτελέσματα.  Κοινό γνώρισμα επίσης και των δύο είναι η πολύ ευάλωτη άμυνα, καθώς για τη θέση που βρίσκονται δε δικαιολογείται τόσο μεγάλο παθητικό σε γκολ. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που καμία από τις δύο δε βρίσκεται προς το παρόν στις θέσεις των μπαράζ. Η Κροτόνε λόγω έδρας έχει μεγαλύτερη πίεση για τη νίκη, ενώ η Μπρέσια λογικό είναι να βολεύεται και με την ισοπαλία.

Europa League προγνωστικά στοιχήματος 20-02-2014

Τσέρνομορετς - Λυών  : Οι Ουκρανοί βρίσκονται σε παρατεταμένη άδεια απο τον Δεκέμβρη λόγω ψύχους και λογικό είναι η αγωνιστική τους κατάσταση να μην είναι αυτή που ήταν στον πρώτο γύρο. Έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους στα μέσα Ιανουαρίου στην Τουρκία, όπου τα πήγαν αρκετά καλά σε κάποια φιλικά, αλλά με ομάδες πολύ χαμηλότερης ποιότητας.   Η Λυών βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα τον τελευταίο καιρό όπου μετράει 4 νίκες σε 5 αγώνες. Ο στόχος της είναι να μπεί στην τριάδα και απέχει απο αυτή την θέση 5 μόλις βαθμούς. Την Κυριακή πάντως έχει δύσκολο αγώνα με την Λίλ και γιαυτό δεν ξέρω αν θα κατεβάσει πλήρες ομάδα σήμερα η θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες ο προπονητής της.

Θα καθαρίσει η Βαλένθια απο το πρώτο παιχνίδι.

Ντ. Κιέβου-Βαλένθια:  ξεκινάει και η μάχη στο Europa League με την Ντιναμό Κιέβου να υποδέχεται τη Βαλένθια, όχι όμως στη φυσική της έδρα αλλά στην Κύπρο, εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στο Κίεβο. Αυτό το γεγονός κάνει σίγουρα ευκολότερο το έργο των Ισπανών, αφού εκτός των άλλων δε θα αντιμετωπίσουν και το κρύο που υπάρχει στην Ουκρανία.   Οι γηπεδούχοι δεν έχουν την αίγλη παλιότερων ετών, όμως εξακολουθούν να έχουν ποιοτικούς παίχτες στο ρόστερ τους και σίγουρα αποτελούν υπολογίσιμο αντίπαλο. Έχουν χάσει εδώ και χρόνια τα σκήπτρα από τη Σαχτιόρ στο πρωτάθλημα της χώρας και προσπαθούν να διακριθούν μέσω της Ευρώπης.

Άλλη ομάδα η Μίλαν στα ευρωπαικά κύπελλα

Μίλαν-Ατλέτικο Μ.:  αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση απόψε στο Σαν Σίρο ανάμεσα σε μια ομάδα με ''βαριά'' φανέλα στη διοργάνωση και σε μια άλλη αρκετά δυνατή και φορμαρισμένη. Η Μίλαν παρόλο που δε βρίσκεται στα καλύτερά της, καταφέρνει πάντα στα ευρωπαϊκά ματς να μας εκπλήσσει.    Βέβαια αυτή τη φορά βρίσκει απέναντί της ένα αρκετά δεμένο και ποιοτικό σύνολο που δύσκολα μπορεί οποιαδήποτε ομάδα να το κερδίσει. Η Ατλέτικο του Σιμεόνε έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και πλέον συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στόχος απόψε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να βλέπει με αισιοδοξία τη ρεβάνς.

Ειδικά στοιχήματα για το Μάντσετσερ Σίτι - Μπαρτσελόνα

Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα  : Πολύ ωραίος αγώνας για παρακολούθηση,αλλά θεωρώ ότι είναι τελείως αντιστοιχηματικός. Οι μπούκ είναι πολύ καλά διαβασμένοι στις αποδόσεις του και δύσκολα θα βγούν χαμένοι σήμερα.   Σε τέτοιους είδους αγώνες συνήθως παίζω κάποια ειδικά στοιχήματα, που μου δίνουν την δυνατότητα να ποντάρω λίγα χρήματα σε μεγάλες αποδόσεις και έτσι ακόμα και να μην βγεί αυτό που θα πάιξω δεν ΄με απασχολεί και τόσο.

Βροχή θα πέφτουν τα γκόλ στο Λεβερκούζεν-Παρί Σεν Ζερμέν

Λεβερκούζεν-Παρί Σ.Ζ.:  ξεκινάει πάλι το Champions League και το ενδιαφέρον χτυπάει κόκκινο. Η Λεβερκούζεν θα έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά της, μιας και η παρέα του Ιμπραήμοβιτς δε δείχνει διατεθειμένη να κάνει δώρα. Πάντως οι Γερμανοί αναμένεται να παραταχθούν για τη νίκη και αυτό θα βοηθήσει ώστε να παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο θέαμα.

Για το διπλό η Σοσιεδάδ σήμερα

Μάλαγα-Σοσιεδάδ:  εντελώς διαφορετικοί οι στόχοι των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα, μιας και οι γηπεδούχοι παλεύουν για τη σωτηρία και οι φιλοξενούμενοι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μάλαγα μαζεύει βαθμούς κυρίως εντός έδρας και παρόλο που ο αντίπαλος απόψε είναι ισχυρός θα αγωνιστεί για τη νίκη.   

Super League Προγνωστικά για το στοίχημα 16-02-2014

Υπερτιμημένος ο άσος του Άρη Άρης - Βέροια  : Ο Άρης με μια νίκη μόνο στην έδρα του και τελευταίος στην βαθμολογία, δίνεται στον σημερινό αγώνα σαν φαβορί 1,60. Η άποψη μου είναι ότι εδώ υπάρχει λάθος.   Αν η Βέροια ήταν κάπου στο μέσο της βαθμολογίας και ήταν σχετικά αδιάφορη ίσως και να ευσταθούσε κάπου αυτή η απόδοση λόγω ότι το ενδιαφέρον κατά κάποιο τρόπο θα ήταν μονόπλευρο. Απο την στιγμή που παίζει ο τελευταίος με τον προτελευταίο είναι καθαρά ντέρμπι επιβίωσης, όπου όλα μπορεί να γίνουν.    Δεν πιστεύω ότι η Βέροια είναι καλύτερη ομάδα απο τον Άρη, πιστεύω όμως ότι θα τα δώσει όλα αύριο για να μην χάσει και αυτό σε απόδοση μου το δίνει ο μπούκ 2,10 δηλαδή σε πιθανότητες πάνω απο 50% . Προσωπικά εμένα με καλύπτει αυτή η απόδοση και λόγω ότι είναι ντέρμπι θα ρίξω και ένα fun bet στο διπλό του 5,40 Χ2  με απόδοση 2,10  stoiximan       Πανθρακικός - Παναθηναικός  : Καλή και σοβαρή ομάδα είναι ο Πανθρακικός, αλλά νομίζω ότι στην 6η θέση που είναι τώρα έχει πιά

FA Cup Σάντερλαντ - Σαουθάπτον

Σάντερλαντ - Σαουθάπτο ν : Η Σαουθάπτον δείχνει αυτή την στιγμή ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με το δεδομένο ότι στο πρωτάθλημα δεν πηγαίνει για τίποτα, ίσως σήμερα να δείξει υπερβάλλον ζήλο για την νίκη βάζοντας κανονικά μέσα στον αγώνα όλους τους βασικούς της παίκτες.

Φοβερό Ταμείο απο τον Εργολάβο με 5 στα 5 και συνολική απόδοση 33,13

Μάιντζ - Αννόβερο  : Καλά ξεκίνησαν μετά την διακοπή και οι 2 ομάδες αλλά την προηγούμενη αγωνιστική προσγειώθηκαν ανώμαλα. Η Μάιντζ με ήττα 3-0 μέσα στην Βόλφσμπρουγκ και το Αννόβερο 2-0 μέσα στην Σάλκε. Η Μάιντζ απο τις πιο σταθερές ομάδες μέσα στην έδρα της και γιαυτό την μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων την έχει πάρει στα εντός έδρας παιχνίδια. Στο παιχνίδι με την Βόλφσμπρουγκ παρόλο που έχασαν με 3-0, δεν έκαναν άσχημη εμφάνιση και αν ήταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί αυτοί στο ημίχρονο... Διαβάστε περισσότερα στο bet-on-arme.com

Αμφίσκορο το Καέν - Άρλ

Καέν-Αρλ:  αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι το αποψινό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μοιράζονται την 8η θέση στη βαθμολογία ενώ φαίνεται να έχουν φτάσει έως εδώ με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Η Καέν διαθέτει τη 2η καλύτερη επίθεση ενώ η Αρλ την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία.   Εάν υπάρξει νικητής θα έχει κάνει σημαντικό βήμα στο κυνήγι της 3ης θέσης, ενώ για τον χαμένο είναι φυσικό τα περιθώρια να στενέψουν. Ίσως ένα πιθανό αποτέλεσμα να είναι η ισοπαλία αφού η Αρλ το συνηθίζει πολύ στα εκτός έδρας ματς, έχοντας φέρει μάλιστα το ίδιο σκορ (1-1) στα 4 τελευταία. Πάντως η Καέν ως γηπεδούχος είναι υποχρεωμένη να πιέσει κάτι που βέβαια συνηθίζει να κάνει στο γήπεδό της. 

Σκοτώνει στην έδρα της η Μάιντς

Μάιντζ - Αννόβερο :  Καλά ξεκίνησαν μετά την διακοπή και οι 2 ομάδες αλλά την προηγούμενη αγωνιστική προσγειώθηκαν ανώμαλα. Η Μάιντζ με ήττα 3-0 μέσα στην Βόλφσμπρουγκ και το Αννόβερο 2-0 μέσα στην Σάλκε. Η Μάιντζ απο τις πιο σταθερές ομάδες μέσα στην έδρα της και γιαυτό την μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων την έχει πάρει στα εντός έδρας παιχνίδια. Στο παιχνίδι με την Βόλφσμπρουγκ παρόλο που έχασαν με 3-0, δεν έκαναν άσχημη εμφάνιση και αν ήταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί αυτοί στο ημίχρονο.

Νίκη για την κορυφή σήμερα η Άρσεναλ

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γ.:  πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, όπου η καθεμιά το χρειάζεται για τους δικούς της λόγους. Βέβαια η κρίση που περνάει η Γιουνάιτεντ δεν έχει προηγούμενο και φαντάζει αρκετά δύσκολο με τα έως τώρα δεδομένα να κερδίσει μέσα στην έδρα της Άρσεναλ.

Μπορεί το διπλό η Τότεναμ

Νιούκαστλ - Τότεναμ  : Υπο διάλυση φαίνεται να είναι τον τελευταίο καιρό η Νιούκαστλ και αυτό μπορούν να το εκμεταλευτούν οι γηπεδούχοι για να πάρουν το οποίο θα τους κρατήσει στις Ευρωπαικές θέσεις.

To κίνητρο στην Ουντινέζε

Φιορεντίνα-Ουντινέζε:  από το   κύπελλο Ιταλίας η σημερινή πρόταση, ο επαναληπτικός ανάμεσα στη Φιορεντίνα και την Ουντινέζε. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στο πρώτο ματς στην έδρα τους με 2-1 και τώρα καλούνται να υπερασπιστούν αυτό το αποτέλεσμα.

Με μειωμένο στοιχηματικό ενδιαφέρον η σημερινή ημέρα

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ  : Ο πρώτος αγώνας στο Μπερναμπέου κατέληξε σε τραγωδία για την Ατλέτικο και απο τι φάνηκε αυτή η ήττα,  είχε μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχολογία των παικτών γιαυτό και παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στο μάτς με την Αλμερία.

Ασταμάτητη τον τελευταίο καιρό η Μπιλμπάο

Θέλτα-Μπιλμπάο:  λίγα τα   ματς σήμερα, με αρκετό ενδιαφέρον πάντως και αξίζει να ασχοληθεί κανείς στοιχηματικά μαζί τους. Από την Primera Division η επιλογή μου, η κόντρα ανάμεσα στη Θέλτα και τη Μπιλμπάο.

Ντέρμπι στην Ρώμη ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα

Λάτσιο-Ρόμα :  γεμάτο σπουδαία ματς το σημερινό κουπόνι με ντέρμπι σε όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα, κάτι που σίγουρα δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον και στο στοίχημα. Από την Serie A η επιλογή μου, το ντέρμπι της Ρώμης ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Ρόμα.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 09-02-2014 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΠΑΣ Γιάννενα - Παναιτωλικός : Ο Παναιτωλικός απο την αρχή του πρωταθλήματος έψαχνει μια εκτός έδρας νίκη για να του φύγει ο καημός. Τελικά την πήρε μέσα στον Εργοτέλη και έτσι ήσύχασε και ίσως γιαυτό δεν μπόρεσε την προηγούμενη αγωνιστική να κερδίσει τον Άρη . Για να λέμε όμως του στραβού το δίκιο, στο παιχνίδι με τον Άρη ο Παναιτωλικός είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνίδιου, αλλά η βροχή και το γήπεδο που ήταν σαν λίμνη έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να μην μπορέσει να σκοράρει.   Τα   Γιάννενα φαίνεται ότι ξύπνησαν με τον Πετράκη και αφού έκαναν 2 συνεχόμενες νίκες το ηθικό και η ψυχολογία όλων ανέβηκε στα ύψη. Στον σημερινό αγώνα περιμένω απο τους παίκτες να πάιξουν με πολύ μαγάλο πάθος για την νίκη απέναντι στον Παναιτωλικ, αφού είναι γνωστή σε όλους η αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στις 2 ομάδες. Θεωρώ ότι τα Γιάννενα μπορούν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί, αφού διαθέτουν πολύ καλή ομάδα και τόσο καιρό αυτό που τους έλειπε ήταν ένας προπονητής που θα έκανε την ομάδα να παί

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 08-02-14 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Απόλλων Σμύρνης - Ξάνθη  : Στο 89' έσωσε την παρτίδα ο Απόλλωνας την Τετάρτη στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Αυτή η ισοπαλία ίσως να φανεί σωτήρια στον δρόμο για την παραμονή. 4 μάτς είναι όμως ο Απόλλωνας χωρίς νίκη και στην μάχη για το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί υστερεί σε ισοβαθμία με τον Πλατανιά που τώρα είναι απο πάνω του.   Η Ξάνθη  στα τελευταία 7 μάτς έχει 2 ισοπαλίες και 5 ήττες και αυτή ήταν η αφορμή που απολύθηκε απο την τεχνική ηγεσία ο Ράινερ Μάουερ. Την θέση του προσωρινά απο όσο γνωρίζω ανέλαβε ο Νίκος Κεχαγιάς. Συνήθως μια αλλαγή προπονητή φέρνει γούρι σε μια ομάδα, αλλά στην συγκεκριμένη περιπτωση νομίζω ότι πιο πολύ ανακατωσούρα θα φέρει. Ο Μάουερ είχε στήσει την ομάδα τελείως επιθετικά και αυτό παρόλο που στην αρχή είχε αποτέλεσμα, στην συνέχεια δεν απέδωσε. Τωρα είναι σίγουρο ότι ο Κεχαγιάς θα στήσει την ομάδα αμυντικά και αυτό θεωρώ ότι κάπως θα μπερδέψει τους παίκτες που τόσο καιρό είχαν μαθεί τελείως διαφορετικά να αγωνίζονται.   Ο Απόλλωνας στο